Тони Димитрова звезден репортер на Календар тази седмица


Тони Димитрова звезден репортер на Календар тази седмица

4219

Тони Димитрова е новият звезден репортер на "Календар" тази седмица.

Предаването се излъчва по "Нова телевизия".

Зрителите ще могат да видят изпълнителката на "Ах, морето", "За тебе хората говорят" и "За кой ли път" всеки делничен ден от 19.00 ч. в централната новинарска емисия.

Понеделник, 4 юли

Какво трябва да притежава човек, за да стане победител в X Factor? Тони Димитрова се срещна с нейни приятели от Бургаския театър. Те дават съвети на младите таланти от първо лице.

Вторник, 5 юли

Неправилно паркиране и в Бургас. И там е обичайна картинката с автомобили на тротоара и хората, вървящи по шосето. Каква е причината и защо на местата за гаражи се ширят различни магазинчета...

Сряда, 6 юли

Ощетени или привилегировани са хората, които живеят на морето? Защо не ходят на плаж? Певицата се срещна със семейство, което работи в заведение на метри от плажа. Те не са се къпали в морето от няколко години. Не са ходили никога и на почивка на море.

Четвъртък, 7 юли

Колко струва един ден на плажа и по джоба на българина ли са тези "непредвидени" разходи?

Петък, 8 юли

Една пета от растенията по света са заплашени от изчезване. Каква е причината и какво правим ние, за да го предотвратим.

Първата българска звезда, приела предизвикателството да се включи в "Звезден репортер" и да разработи три различни репортажа, е Миро. Първият от тях е излъчен на 18 февруари 2009. След това в "Календар" се изявиха редица актьори, музиканти, спортисти, политици, журналисти и ТВ водещи.

Николай Василев е първият действащ министър, станал звезден репортер от 20 до 24 април 2009.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички