Коцето Калки - хит в Черешката на тортата


Коцето Калки - хит в Черешката на тортата

7832

Няма шега, няма измама - в шестата седмица на "Черешката на тортата" всичко е на шест, обявиха от екипа на предаването.

Основна заслуга за това имат главните действащи лица: Маша Илиева - прима балерина; Зейнеб - ТВ водеща; Коцето Калки - музикант; политикът Боян Расате и Тити Папазов - състезател и треньор.

В началото на седмицата, на първата вечеря при Маша, всички са много притеснени и почти не разговарят помежду си. Домакинята приготви руска кухня и направи за гостите си специална изненада. Но не балетен танц за успокоение на Тити, а фойерверки в градината.

По време на втората вечер компанията се събра при Зейнеб. Противно на очакванията, тя не приготви турска кухня, а поднесе изцяло морски деликатеси. Сготви дори рибена чорба. Водещата в "На кафе" все пак успя да сюрпризира гостите с истинска белиденс танцьорка.

Третата вечер, при Коцето Калки беше една от кулминациите на седмицата. Изпълнителят на "Векът на любовта" посрещна с типично българска и, отново извън очакванията, местна кухня. Всички хапнаха вкусно, пяха, забавляваха се и вече са доста по-освободени, водят все по-отпуснати разговори. Тити дори предложи на Боян Расате двамата да се кандидатират на президентските избори като двойка...

Боян Расате прие новите си другари в къщата си, която прилича на оръжеен магазин, приготви всичко сам и изненада гостите си със стрелба с лък и прескачане на огън.

Тити Папазов е последният домакин тази седмица. Той се довери на двама помощници, за да се представи в най-блестящата си светлина.

"Черешката на тортата" се излъчва по "Нова телевизия" от понеделник до петък от 20 ч. 

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички