Латино и хип-хоп танци на варненския плаж


Латино и хип-хоп танци на варненския плаж

6001

Хиляди варненци и гости на града се включиха в инициативата на "Нестле България" – "Живей активно!", за пета поредна година.

Заедно с водещия Део за доброто настроение и добрата форма на участниците се погрижиха професионални инструктори и танцьори. Всеки от присъстващите имаше възможност да се включи в безплатни уроци по зумба, фитнес, йога, латино танци и хип-хоп. Активният ден на плажуващите започна в 8.30 часа със сутрешни упражнения и танци за майки с деца. Освен че се раздвижиха чрез спорт, феновете на здравословния начин на живот научиха много интересни неща за балансираното хранене и движението.

И тази година във волейболния турнир на изявата се включиха десетки отбори. Участниците дадоха всичко от себе си и се състезаваха с хъс за победа пред зоркия поглед на рефера Евгени Иванов-Пушката. Изненадата този път беше присъствието на звездата от ЦСКА Иван Крачев, който професионално отчиташе резултатите на състезателите. За да увеличат шансовете си за победа, всички участници се заредиха с енергия, като направиха сами своето фрапиращо кафе NESCAFÉ® Frappé по оригинална рецепта.

По-смелите и активни фенове на плажа взеха участие в уъркшопа по бийтбокс на Скилър (Skiller), който буквално взриви публиката. Део партнираше с удовоствие на участниците, които искаха да изпеят любимите си песни на специално организираното караоке. Вечерта завърши с мини концерт на Устата, който нажежи старстите до максимум и накара всички да танцуват и пеят в ритъма на кубинските танци и "MAGNUM Cuba Libre".

Благодарение на Део, Устата, Евгени Иванов-Пушката, Иван Крачев и уникалните спортни инструктори, които дадоха всичко от себе си, за да направят този ден неповторимq хиляди фенове се заредиха с добро настроение.

В края на здравословния за цялото семейство ден всички участници в инициативата "Живей активно" си тръгнаха с усмивки, положително настроение и много награди от "Нестле България".

Както MySound.bg огласи, инициативата ще продължи в Несебър на 11 август и ще завърши в Приморско на 13 август.

"Живей активно" се провежда всяка година и е част от цялостната програма за популяризиране на здравословния начин на живот, която "Нестле" осъществява в България. Инициативата придобива все по-мащабни размери и все повече хора, привлечени от идеята да спортуват, да се движат и да бъдат активни в името на здравословния начин на живот и балансираното хранене.

От първото издание на "Живей активно", проведено на 11 юни 2006, до днес повече от 100 000 души са взели участие в пешеходните походи и спортните активности, заедно с най-големите спортни звезди на страната, сред които Нешка Робева, Йордан Йовчев, Евгени ИвановПушката, Йорданка Благоева, Тити Папазов, Наско Сираков, Илияна Раева, Мария Гроздева, Армен Назарян, Екатерина Дафовска, Владо Николов, Сесил Каратанчева, Николай Желязков, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова, Нели Маринова, Страшимира Филипова и много други.

Най-известните български лица се включват всяка година в пешеходния поход и показват на хората как да спортуват и да усвоят професионални умения по футбол, волейбол, баскетбол и фитнес.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички