Мартен Роберто ко-водещ на Гласът на България


Мартен Роберто ко-водещ на Гласът на България

7627

Със старта на живите концерти в "Гласът на България" по bTV заедно с Вики Терзийска на сцената на шоуто ще се качи един от най-известните диджеи в страната – Мартен Роберто.

В ролята на ко-водещ атрактивният артист ще подгрява претендентите за победа и ще предава на телевизионния зрител наелектризиращата атмосфера от лайфовете.

"Според мен от 90-е години насам, водещото в музикалния бизнес е не талантът, а визията. Форматът на "Гласът на България" ме плени с това, че ме връща към зората на съвременния музикален бизнес, когато ценени бяха гласът и талантът! Очаквам с нетърпение концертите и обещавам да предам на зрителите уникалността на шоуто така, както я усещам аз", коментира преди началото на живите концерти диджеят с пленителната усмивка и многото татуировки.

След края на вокалните двубои в "Гласът на България", утре вечер от 21.00 часа предстои ексклузивен епизод преди старта на концертните на живо. Всеки треньор ще избере двамата участници от своя отбор, представили се най-неубедително в двубоите и ще ги изправи на елиминации. Те ще изпълнят отново песента, с която са се явили на кастингите "на тъмно", за да убедят менторите си, че заслужават място сред шестимата, които продължават напред в състезанието.

В същото време парчетата от шоуто предизвикват истински фурор по Черноморието. В морската караоке обиколка на "Гласът на България" вече се включиха стотици фенове. Турнето продължава на:

- плажния бар на къмпинг Корал на 25 август
- Mood в Лозенец на 26 август
- Pampero на къмпинг Арапя на 29 август
- хотел "Хоризонт" във Варна на 31 август

Още инфо- на:

www.glasatnabulgaria.bg

От началото на кариерата си Мартен непрекъснато приема нови и нови предизвикателства и не се страхува да влиза в различни роли. На 18 години се насочва към музикалната журналистика като радиоводещ, води музикално предаване в спортна телевизия, работи по различни проекти в БНТ, а след това е водещ и музикален редактор в телевизия MM. Заедно с DJ Илко (DJ Ilko) (Tri O Five), реализира Funk Da Disco-единственият по рода си проект за фънк и диско музика, с който често гостува в най-големите и елитни клубове в България.

Освен усет към музиката, Мартен има и усет към хората – той се занимава с кастинг и издирване на нови лица за големия и малък екран в MediaPro Entertainment. Наскоро кинозрителите го видяха и като Марио във филма "Лора от сутрин до вечер".  В присъщия му непринуден стил и с много творческа енергия и чар Мартен реализира мечтата на живота си за професионална музикална кариера.

Днес той е сред най-обичаните диджеи, забавляващи публиката с фънк, диско, ню диско, буги, броукън бийт и дийп хаус.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички