Безкраен празник с David Guetta


Безкраен празник с David Guetta

5155

Дългоочакваният нов албум на Давид Гета (David Guetta) - "Nothing But The Beat", излиза офециално днес.

Радио Fresh, ексклузивен медиен партньор на проекта за България, стартира масирана кампания по този повод. Целият 29 август ще бъде посветен на именития диджей, изпълнител и продуцент с промоция на неговия проект, в която всички родни фенове могат да участват. Само слушателите на Fresh ще могат да чуят първи новите песни от албума и да спечелят награди. Периодично ще бъдат анонсирани всички интересни онлайн събития, които са организирани на световно ниво и българската аудитория ще може също да се включи. Всеки фен на Гета, който се събере с приятели и направи собствено парти на хитовете на френския диджей, ще може да се включи в официалния youtube канал на артиста и да качи кратък клип с кадри от партито. На 2 септември лично той ще избере най-забавния клип, чийто автор ще спечели пътуване за снимките на следващия клип на именитото франсе. И още: чат с денс гурото в неговия личен facebook и twitter, както още много други изненади. Повече подробности и детайли за всички уникални събития, в които могат да участват феновете на Давид Гета – днес по радио Fresh.

Кампанията покрай издаването на "Nothing But The Beat", който излиза като двоен компактдиск: поп албум с подарък електро диск, ще продължи от 7 септември до 3 октомври с невероятен ремикс конкурс. Всеки слушател ще има възможност да направи собствен ремикс на хита "Where Them Girls At", да го качи на специално създадена страница в уебсайта на радиото и да се бори за гласовете на феновете. Трите ремикса, събрали най-много гласове, ще бъдат изпратени на Гета от представителя на EMI за България – "Анимато Мюзик". Лично френската звезда ще избере победителя в конкурса, който ще спечели едномесечна ротация на ремикса си в радио Fresh.

С мултиплатинения си албум от 2009 - "One Love", и две награди "Грами" (Grammy), Давид Гета бетонира статуса си на най-големия производител на денс хитове, при които симбиозата между електро и хип-хоп прекрасно дооформя днешния поп пейзаж. Сега, с петия си студиен албум, артистът е на върха на вълната на поп музиката, насочвайки 10-годишната си кариера до ниво, белязано от още по-големи хитове и умопомрачаващи бийтове. Новият албум на френския музикант е като парти къща, в която са се събрали най-горещите хип-хоп и ар-ен-би звезди в света днес. "Nothing But The Beat" поддържа неговия лъскав поп с изкусен електронен стил, като пресича жанрове и изпълнители. Двойната продукция предлага и изцяло инструментален диск – подарък от Гета за неговите фенове, създаден, за да привлече нови слушатели към хаус музиката.
 
"Nothing But The Beat" излиза непосредствено след бурния успех на пилотния сингъл "Where Them Girls At" (feat.Flo Rida & Nicki Minaj). Превръщайки се в най-бързо продаващия се сингъл на Гета в САЩ, шеметното парче отбеляза завръщане към клубния стил на французина, когото познаваме от "Sexy Bitch". Този хит  от 2009 се продаде в над 5 000 000 копия по свята. "Когато слушам американските радиостанции, всяка песен там ми звучи като "Sexy Bitch", малко нескромно споделя Гета. "Ърбън денс стилът се превърна в нещо много голямо. Сега трябва да се старая още повече, защото моят стил стана толкова популярен! Предизвикателство е, но ми харесва", не крие артистът.

За да подпомогне премахването на стиловите граници, той събира А-отбор от изпълнители. "Nothing But The Beat" включва - цифром и словом, 17 звезди - от хип-хоп царството (Snoop Dogg, Ludacris, Timbaland, Minaj, Лил Уейн (Lil Wayne), до ар-ен-би светилата Usher, Chris Brown, Ейкън (Akon) и обещаващи поп изпълнители (Dev, Jessie J). С участници като Jennifer Hudson, Flo Rida, Taio Cruz, Sia и приятеля на Гета, "лудия учен" Уил Ем Ай (Will.I.Am), този списък е внимателно подбран, за да гарантира успеха албума. "Записах 40 парчета, за да събера в едно точно тези 13", обяснява известният продуцент.

"Исках всяка песен да е феноменална!", признава той.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички