Уикеда: черешката на тортата в летния афиш на Pork Pie


Уикеда: черешката на тортата в летния афиш на Pork Pie

4873

На Уикеда се падна да закрие серията от шест интернационални концерта в клуб "Порк Пай" (Pork Pie), Борисовата градина.

Както MySound.bg вече огласи, веселата дружина ще разцeпи с неустоимия си саунд на 31 август, сряда.

Съдейки по високата активност в социалните мрежи, очаква се концертът на Eрол Ибрахимов и Ко. също да бъде повече от успешен. Към това прибавяме ниската цена на билетите - само 5 лв., обновения сет, перфектната среда - на открито в последните летни дни. Друг любопитен факт е, че Уикеда не са свирили в София от точно 3 месеца - последното им шоу бе пред повече от 1 000 души на същото място, припоммят организаторите.

Билети - предварително чрез мрежата на Ticketstream.bg - "Офис 1", М-Тел", "На тъмно", "Строежа", "Мултирама", "Ориндж", "Техномаркет", TBI. Цените в деня на концерта няма да претърпят промяна, остават твърдо 5 лв. Специално за това събитие пред клуба за улеснение при влизането ще бъде организиран нарочен  пропусквателен режим. Вратите ще бъдат отворени от 19.30 ч., началото е 21.00. Лица под 18 ще бъдат допускани с придружител след подписване на съответната декларация на обособен за целта вход.

Изявата на родните групари е част от кампанията, чиято цел е популяризиране и създаване на близки контакти с най-качествените банди от региона. Инициативата е дело на "Строежа", "Порк Пай" и Stagemasters с подкрепата на Bushmills и Jacobs 3in1.

В поредицата досега взеха участие Dubioza Kolektiv (Босна и Хрецеговина), Popa Sapka (Румъния), Eyesburn (Сърбия), Джая Дъ Кет (Jaya The Cat) (САЩ, Холандия) и македонците Суперхикс (Superhiks).

Петте формации, повечето от които балкански, но тепърва ставащи популярни и в България, генерираха общо около 4 000 души посещаемост. Най-голямият успех до този момент е на босненците, в чиито екзалтирани редици отпред присъстваха над 1 200 души.

"Порк Пай", Stagemasters и "Строежа", посредством достъпни цени на билетите, канят всички, желаещи да се забавляват и порадват на лятото - на открито в Борисовата градина, с любимо питие, обновена среда, солидна сцена и саунд, и естествено - интересна музика, която си струва да бъде открита от всеки.

Още - на:

www.stroeja.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички