Sandy Rivera, Victor Calderonе и Dimas връщат парти сезона в Ялта


Sandy Rivera, Victor Calderonе и Dimas връщат парти сезона в Ялта

2157

След невероятното лято, което "Ялта" организира на морето със Solar SummerFestival , столичният клуб пренася еуфорията и емоцията от плажните си партита в София.

Той ще предложи този месец на феновете на хаус музиката имена, които по традиция са свикнали да купонясват на Solar, но не бяха сред гостите на феста тази година, а именно - Санди Ривера (Sandy Rivera) (в средата на колажа), Виктор Калдероне (Victor Calderone) (вдясно) и Димас (Dimas) (a.k.a Ди-Формейшън (D -Formation).

Първия уикенд на есенния месец - 3 септември, клубът посреща Габриел (Gabriel). Дванадесет години зад пулта, 26 години, отдадени на музиката. Един от любимите диджеи на българската публика ще отпразнува рождения си ден именно в "Ялта".

На 9 септември: всички "Put Ur Hands Up" за Санди Ривера. Диджеят, който е неделима част от клуб "Ялта" и приятел на българската публика, идва отново у нас.  Премиерата на новото му видео - към песента "Put Ur Hands Up" (http://www.youtube.com/watch?v=8ngJskSOgx0), в което повече от кадрите са от София и любимия му клуб "Ялта", беше съвсем скоро.

На следващия ден (10 септември), мастото ще се превърне в сцена от култовия филм Club 54 благодарение на Code: Color и таланливите музиканти от Addicted To Fun. Те са еквивалент на неподправената фънк-рок и диско емоция. Репертоарът им е изключително разнообразен, представящ хитове от 70-е и 80-е до днес. 

Второто издание на една от най-успешните парти поредици у нас - Blackberry Party, ще се състои на 16 септември. Зеведението отново ще бъде разтърсено с най–доброто от ар-ен-би-то и хип-хопа - този път с вокалите на финалистката от "Мюзик Айдъл" 2 (Music Idol 2) – Нора Караиванова. Зад пулта ще застане сексапилната DJ Cass в компанията на Bugs и Naso. В събота - 17 септември, посрещаме Виктор Калдероне (Victor Calderone), който събра над 4 000 души на миналогодишното издание на Solar Summer Festival. Партитата на диджея фигурират винаги в графата легендарни. И всеки, присъствал на някое от тях, знае защо.

Артистът, за когото България е като втори дом – Димас, познат още като Ди-Формейшън, ще се представи на 23 септември. Новото около испанската звезда е поредната компилация за Yoshitoshi Madrid - "New Mix Compilation", която издаде през лятото.

Следващата вечер, 24 септeмври, в клуба ще се развихри парти поредицата Surrcasm

Yalta Junior и Dr.Feelgroove ще обединят на една сцена най-доброто от електронната денс музика с хип-хоп и фънк звученето под името United Colors Of Music на 30 септември.

Но изненадите от "Ялта" тепърва предстоят, обявиха от управата на клуба.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички