Културни страсти в Пловдив: Нешка Робева започва Купонът довечера


Културни страсти в Пловдив: Нешка Робева започва Купонът довечера

6839

Пловдивчани със сигурност ще има с какво да зарадват префинените си сетива и чувствена душа тази есен.

В Града на тепетата се очакват сценични представления от най-висока класа. Качественото шоу започва с мегаспектакъла "Купонът" на трупата на Нешка Робева.

Събитието е в Античния театър от 20.30 часа довечера. Билети с цени от 10 до 15 лв. се продават от разпространителската мрежа на Eventim и на касата в книжарница "Форум" в мол "Галерия Пловдив", където могат да се купят пропуски за всички културни събития в града и България изобщо всеки ден от 10 до 21 часа.

Пак на същите места почитателите на легендарната рок банда Диана Експрес (на снимката) могат да се снабдят с пропуск срещу 10 или 12 лева за концерта в Летния театър на 18 септември, неделя. Музикантите (без основателя на групата Митко Щерев) ще представят новия си албум "Завръщане". Пловдив е вторият град, през който ще премине националното турне на формацията.

Това е и градът, в който легендарният руски ансамбъл Игор Мойсеев ще направи първото представяне пред българска публика на превърналия се в сензация на Бродуей спектакъл "Ночь на Лысой горе" ("Нощ над пустата планина") -  премиера и за целия Балкански полуостров. Руският академичен ансамбъл за народни танци идва с новата си програма в Града под тепетата на в Шеста палата на Пловдивския панаир на 19 ноември, съобщиха организаторите от продуцентска компания "АРТ БГ".

С либрето на Гогол по старинна славянска легенда и музика на Мусоргски, това представление е играно над 20 пъти в САЩ.

Билети за спектакъла в Пловдив се продават от разпространителската мрежа на Eventim в мол "Галерия Пловдив" и в книжарница "Форум".

Само до 15 септември пропуските на промоционални цени от  15 и 20 лв., предлагат се и ВИП- места от 30 и 40 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички