Sandy Rivera зацикли с мистична мацка до себе си в Ялта


Sandy Rivera зацикли с мистична мацка до себе си в Ялта

2056

Торнадо от диджеи заля родното Черноморие и по-специално плажа на "Какао бийч" (Cacao Beach) за Solar Summer Festival през лятото.

"Виновна" за това бе управата от столичния клуб "Ялта". Сега същите  хора правят така, че лятото да остане възможно най-дълго по нашите географски ширини... За първи път от много години насам парти сезонът (макар и неофициално) стартира още през септември.

Първи зад пулта вчера застана Санди Ривера (Sandy Rivera), който е добре познат на "Ялта" маниаците... Онова, което различаваше снощната поява на Санди от  предишните, беше едно нежно присъствие.

Час преди да започне неговото участие, диджеят обикаляше из клуба без да пуска ръката на една жена. За момент се създаде впечатление, че тя е тази, която ще пуска цяла вечер, след като дори седна на висок стол до него зад пулта. Макар началото на госта да бе силно и посетителите да скандираха името му, отегченото изражение на жената не се промени нито за миг... Дали заради феновете, дали за да се опита да промени въпросното изражение на дамата до него, но американският гранд на хауса въртя с желание и хъс цели няколко часа.

Виктор Калдероне (Victor Calderone) и Димас (Dimas) (a.k.a Ди-Формейшън (D -Formation) ще нахлуят в "Ялта" до официалното откриване на сезона през октомври.

Лятото едва ли ще бъде пуснато да си тръгне толкова лесно...

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички