Сестрата на Бионсе в X Factor


Сестрата на Бионсе в X Factor

7044

X Factor продължава издирването на истински таланти в Пловдив и София, след прослушванията в Плевен, Варна и Бургас.

Освен вокални умения, журито има изискване към кандидатите да носят харизма, заряд и присъствие на сцената, което откроява истинските звезди. Петият епизод на шоуто по "Нова телевизия" от от 20.00 ч довечера отново ще покаже невероятни все още неоткрити таланти и такива, които притежават всичко друго, но не и талант.

"Ти си малката сестра на Бионсе" – така възкликна Мария Илиева след перфектното акапелно изпълнение на Александра Апостолова на госпъла "Amazing Grace". Сани Алекса, както е артистичното име на Александра, е на 30 години, въпреки че иска да се представя на 25. Тя мечтае от малка да стане известна. Сега ще може да сбъдне своята мечта.

С тази цел се представя и Нора Дончева – на 43 години от София. Нейната музикална история започва отдавна, завършвайки поп и джаз пеене в консерваторията и най-престижния музикален колеж в САЩ - "Бъркли". Именно в Америка Нора живее 15 години, в които изкарва хляба си с музика. В България я връща фактът, че съпругът ѝ американец не оценява музиката, която прави.

Сега тя търси у нас ново начало, което е убедена, че ще открие на сцената на X Factor. Освен с впечатляващото си изпълнение, Нора порази всички в залата с няколко факта за себе си. Тя е печелила конкурс на Billboard Magazine за композиция на песен и притежава звукозаписна компания. Въпреки че не вярва, че може да спечели надпреварата, Васко я увери, че X Factor е сцената, където се сбъдват мечтите.

Друга участничка с международни успехи е Маргарита Алексиева (на снимката). Тя е само на 19 години, но вече има записан албум с музикалния виртуоз Пуги Бел. Той е работил с имена като Принс, Маркъс Милър, Ерика Баду, Дейвид Санборн, Ал Жаро, Чака Кан, Били Портър и други, а сега и с младата талантлива Маргарита.

Като истински професионалисти Мария, Мага, Поли и Васко се забавляват докато са изправени пред трудната задача да оценят изпълнението на всеки участник. А какво по-приятно забавление за красивите дами от това да флиртуват с атрактивни момчета?

"Не мога да спра да гледам зелените ти очи", искрено възкликна Поли към един от участниците. Двете с Мария признаха, че си падат по лошите момчета. Коронният номер на Мария, с който забавляваше своите колеги, а и публиката, беше да разсъблича атрактивните участници, които с удоволствие демонстрираха перфектна форма.

Именно заради това изискване на Мария, близнаците Милко и Митко изпяха "по плочки" песента си. Тяхното изпълнение предизвика фурор сред женската аудитория, а Васко, вдъхновен от настроението в залата, хвърли тениските им в публиката.

Мъжката аудитория пък оцени красотата на Катрин Евтимова от Пловдив. Въпреки че първо впечатли журито само с външен вид и че говори за себе си в трето лице, Катрин изпълни перфектно своята песен и заслужено премина напред. Коментарите на Мария Илиева пък за Донна Бангьозова, на 17 години от Панагюрище, бяха "Красива, талантлива, с голям X Factor".

Освен да забавляват обаче, някои участници успяха и да ядосат сериозно журито. Мага категорично осъди облеклото на една от претендентките за слава – най-красивата продавачка на плодове на Женския пазар в София. А група рапъри от Стара Загора вбесиха с поведението си композитора.

След поредната доза X Factor може да кажем, че шоуто става истински интернет феномен, не крие екипът на предаването. Класациите за най-гледано видео в мрежата са завладени от манията на феновете, клипчета с най-забавните моменти и невероятни изпълнения са гледани над 800 000 пъти. В Nova Play епизодите са гледани от над 100 000 човека.

Поради големия зрителски интерес в тази и следващата събота от 14.00 ч. "Нова телевизия" ще излъчи двучасови епизоди на шоуто, които ще представляват най-доброто от най-интересното през седмицата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички