Кой преминава нататък в X Factor?


Кой преминава нататък в X Factor?

4948

Финалистите в X Factor ще бъдат разпределени тази вечер в четирите категории – момчета, момичета, мъже и жени над 25 години, групи.

Кой от журито ще поеме всяка от групите, решиха продуцентите след внимателна и прецизна оценка.

Мария Илиева тайно си мечтаеше да вземе групата на момичетата и обаждане от Део потвърди това. Васко Василев ще се заеме лично с подготовката на момчетата, Мага – с мъжете и жените над 25 години, а Поли Генова – с вокалните групи.

Всеки от съдиите беше доволен от избора и оттук нататък освен да оценяват, те ще влязат в ролята на ментори. Още отсега Васко и Мария се заканиха, че победителят е именно в тяхната група. Малка промяна настъпи в групата на мъжете и жените, които вече ще бъдат над 26 години.

Зрителите на "Нова телевизия" ще видят шестимата финалисти във всяка една категория, които преминават към следващия етап – школите на съдиите. Така от всички 24 участници ще останат 12 – финалистите в X Factor. Изненадата на вечерта ще бъде решението на звездното жури да върне някои от талантите, но този път като вокални групи.

Продължава ли напред любимката на публиката Стела и защо тя твърди, че няма място сред финалистите в мащабното предаване? Каква е съдбата на 14-годишния Богомил от Горна Оряховица, чието допускане в предаването се оказа прецедент в историята на X Factor, и ще остане ли той сред редицата на финалистите? Трудно ли е в тренировъчните лагери, какви са изпитанията, пред които се изправят младите изпълнители, и защо Рафи твърди, че се чувства сигурен и уверен в себе си единствено на сцената на X Factor, ще стане ясно още в предаването довечера.

В епизода в сряда пък зрителите ще се пренесат в школите на съдиите, където световни и български изпълнители ще помагат на авторитетното жури при избора им за финалистите.

Кои са тайнствените помощник-съдии и какво влияние ще окажат те в решаващия избор на четиримата ментори, очаквайте още в епизода утре вечер.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички