Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Нови звезди в X Factor


Нови звезди в X Factor

5956

След като вчера станаха ясни 24-а, които продължават към следващия етап на X Factor – школите на съдиите, епизод N 9 ще заведе довечера зрителите  в четири от най-красиви кътчета на България, където всеки от съдиите ще избере своите финалисти.

Там Мария, Мага, Поли и Васко не просто оценяват качествата на талантите, но и се превръщат в техни ментори. За тази цел като помощници в шоуто ще се включат Орлин Горанов, Дани Милев, Рози Караславова, Живко Петров и майката на Ванеса МейПамела Никълсън.

Групата на Мария Илиева – момичета до 26 години, се наслади на три прекрасни дни в комплекса Елени на родното Черноморие. Усилена работа, много напрежение и усърдни тренировки съпътстваха участничките, които се бореха да останат в X Factor. Живко Петров и Денис Ризов пък помогнаха на Мария при избора й.

Трудно решение взе и Мага. Сред прекрасната природа на Пирин в еко селището Омая той ще избере своите трима финалисти с помощта на Орлин Горанов.

Най-драматичните моменти безспорно бяха в къщата на Васко Василев в курорта Свети Влас. Рафаел Агилар, който разчуства цяла България с изпълнението си на "Облаче ле, бяло", се отказа от участието си в X Factor. Както и самият той сподели за трудното си решение пред Васко Василев, в главата му цял живот е звучала музиката, но сърцето му го води към децата в Брегово и неговата мисия към Корпуса на мира.

Още две участнички се отказаха по собствено желание. Този им избор постави Донна Бангьозова в неизгодно положение, оставяйки я сама в категорията за вокални групи на Поли Генова (на снимката между Дани и Рози). Ето защо екипът на предаването реши от двете вокални групи момичета - трио и квартет, да създаде една - с пет изпълнителки.

В десетия епизод зрителите ще узнаят кои са финалистите, които ще пеят в първия лайф концерт в X Factor на 27 септември.

Междувременно Светльо Христов отпадна от надпреварата след поредното издание на шоуто снощи.

Защо? Този въпрос зададоха много от неговите почитателите на фен страницата на предаването във Фейсбук. Освен че показват вокални умения, всички кандидати трябва да имат силна мотивация и да бъдат абосолютно отдадени на задачите, поставени им от журито.

Светльо показа своето безразличие както към задачите, така и нерешителността си да се справи с тях."За мен X Factor е просто спирка в моя живот, който прилича на лунапарк". Тези негови думи повлияха на решението на журито, въпреки факта, че те всички отчитат безспорния му талант.

Целият екип на X Factor желае успех на Светльо в предстоящите му начинания.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички