Hard Rockin & Heavy Drinkin: Alley Sin под черта и над комерсията


Hard Rockin & Heavy Drinkin: Alley Sin под черта и над комерсията

4040

Kickin' It Old School, или иначе казано - 3 Years Of Hard Rockin' & Heavy Drinkin': под това мото ще мине концертът на Алей Син (Alley Sin) в столичния клуб The Box от 21 ч. днес.

Заглавието е измислено от Никола Петрас, приятел на групата, който се занимава с дизайна на плакатите и следи групарите отблизо от доста време.

"Това наистина е равносметката от изминалите 3 години след създаването на бандата! Съгласни сме, че тригодишнина за една банда е смешен период, но в условията на родната действителност, за която и да било банда, опитваща се да прави собствена музика, по-различна от все още заливащите ни ни естраден рок и кавъри по клубовете, всяка добавена година си е повод за празнуване", споделят рокаджиите.

Към тях ще се присъединят и Natural Born Wizards.

Кои са те ли?

Има една книга - "Донеси ми главата на принца", която Росен Пенчев решил да превърне в рок мюзикъл... Така се появили и Natural Born Wizards. С други думи групата, която, ако сте гледали "Донеси ми главата на принца", няма начин да не сте забелязали.

"Магьосниците" са познати и от участия в други формации.

Съставът на Natural Born Wizards е: Калин Жечев - клавишни (Ани Лозанова бенд), Емил Костов-Бокси - барабани (Кокаин, Bokser, Херманс Улф бенд), Христо Михалков - бас (Go Week) и Росен Пенчев - китари и вокали, автор на музиката и текстовете.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички