Теодосий Спасов бенд с гост Милчо Левиев на живо във Facebook


Теодосий Спасов бенд с гост Милчо Левиев на живо във Facebook

6274

Софтуерната компания "Орак Инженеринг" ще осъществи първото по рода си излъчване на живо във Facebook на концерт.

Съвместната изява на именитите Теодосий Спасов и Милчо Левиев е в рамките на тазгодишния Международен технически панаир в Пловдив от 19.30 ч. днес.

Първият кавал на планетата ще се представи със своя последен бенд, с който славно обиколи по-големите градове на България това лято.

ORAK Jazz Session 2011 ще се състои по случай 15-годишнината на фирмата в парк-хотел "Санкт Петербург", Пловдив. Живото излъчване ще бъде достъпно на адрес: http://www.facebook.com/OrakSocial?sk=app_168750089856787

В оркестъра на Спасов са Ангел Демирев - китара, Мирослав Турийски - пиано, Александър Леков - бас и Начо Господинов - барабани. Всички (без Демирев) са неизменна част от джаз сцената на родния им Пловдив – участват активно като концертиращи артисти, организират престижни музикални форуми и са преподаватели в поп и джаз средите (Леков и Турийски на академично ниво). Колегата им Ангел е от Стара Загора и въпреки че е най-младият в групата, вече е утвърдено име в джаз гилдията у нас.

"Довечера ще импровизираме. Вече сме отрепетирали достатъчно пиесите", сподели за MySound.bg с присъщото си чувство за хумор Тео от Лондон вчера.

Той пристига специално за събитието у нас рано днес.

"Орак Инженеринг" представя на Международния технически панаир решение за търговия в социалните мрежи, ново Android приложение за продажби, както и иновативен софтуер за управление на собственост. Компанията участва съвместно със своя партньор СуперХостинг.БГ

"Орак Инженеринг" предлага три иновативни бизнес софтуерни продукта – ORAK R6 Cloud POS, ORAK R6 Social Commerce и ORAK R6 Property Management Service. Те обединяват мощната функционалност и надеждност на платформата ORAK R6, която спечели през май призовете "Иновативно предприятие на годината" и "Традиции в иновациите", с възможностите на социалните мрежи, архитектурите тип "облак" (cloud) и мобилните приложения. Всички продукти са изцяло разработени в България, базирани са на иновативните cloud–технологии и са предназначени за глобалния пазар. Компанията участва на панаира съвместно със своя традиционен партньор при cloud - технологиите СуперХостинг.БГ, който демонстрира възможностите на своите надеждни хостинг услуги за бизнеса, виртуални сървъри (VPS Virtual Private Server) и цялостни услуги за качествено присъствие в интернет на организации и физически лица. СуперХостинг.БГ е и хостинг партньор на ОРАК за региона на Югоизточна Европа.

"Орак Инженеринг" организира томбола с награди на обща стойност 15 000 лв., в която ще могат да участват всички, които са харесали (Like) Facebook – страницата на събитието http://www.facebook.com/OrakSocial.

Партньорите от СуперХостинг.БГ също ще участват в томболата и ще подарят три хостинг пакета СуперПро, два VPS пакета VPS Старт и един пакет VPS Про.

Още от Джаз/Блус


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички