Fyeld представят ново видео в Шоуто на Денис и приятели довечера


Fyeld представят ново видео в Шоуто на Денис и приятели довечера

5842

Фийлд (Fyeld) ще представят предпремиерно едноминутен откъс от новия си видеоклип към парчето "Adrenawheel" по време на гостуването си във Вечерното шоу на Денис и приятели  по БНТ от 23.00 ч. довечера.

Зрителите ще могат да видят и как групата свири две песни на живо в студиото.

Целият клип на "Adrenawheel" ще бъде публикуван на официалния уебсайт на бандата www.fyeld.com – в петък, 7 октомври. Песента е първи сингъл (обложката на снимката) от предстоящия трети албум на Фийлд. Както MySound.bg вече извести, неговото име е "In Dependence Day". Очаква се дискът да излезе на музикалния пазар в началото на следващата година. От петък "Adrenawheel" също така ще може да бъде закупена от iTunes, Amazon и други онлайн музикални магазини.

Междувременно предстои съставът да свири в софийския клуб "Фенс" заедно със Zaplaxa на 9 октомври, на 16-и в Севлиево, клуб "Кафе-театър", с D.S.O.L., както и габровоския клуб Faces на 4 ноември.

Фийлд са една от първите метъл групи у нас, които използват за саунда си електроника, повлияна от Chemical Brothers, Продиджи (Prodigy), Рони Сайз и други подобни изпълнители. През 13-е години от събирането си през 1998 музикантите са издали два албума – "Fyeld" (2003) и "Not Blond Enough Тo Survyve The Holocaust" (2009) – и са се утвърдили като едно от най-значимите имена в българската музика след безброй концерти, включително и заедно с големи имена от световната рок и метъл сцена като Anthrax, Crematory и Гуано Ейпс (Guano Apes).

В настоящия състав на бандата са: Боян ГеновБобз – китари и вокали, Веселин ЧипиловАксел – бас и беквокали, Добромир Вълков-Додо – барабани и перкусии, Тимо Пуукко – програмиране и китари и Христо Симеонов – китари.

Още - на:

http://www.fyeld.com

http://www.myspace.com/fyeld

http://www.twitter.com/fyeld

http://soundcloud.com/fyeld/fyeld-adrenawheel

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички