Delinquent Habits в София: да е халтура, ама не е халтура


Delinquent Habits в София: да е халтура, ама не е халтура

2918

Вероятно всеки път, когато Диликуент Хебитс (Delinquent Habits) тръгнат на турне, си казват:
 - Я да видим сега къде ще идем този път! - София, мадафака, Бългерия. Разбира се, на друго място няма таква тълпа! Я, да ви чуем отново...

И следва див рев, пого, текила на кило и така - докато двамата шеметни калифорнийци не изкарат всичко от своя репертоар, за което се сетят на място.

Повториха този номер и в столичния клуб Mixtape 5 оная вечер. При това вихриха три часа парти, а чак след това се отдадоха на почивка преди биса. Събираха сили, значи, не отговаряха на въпроси, а само кимаха. Пазеха си силите за сцената. И пак се връщаха там и избухваха все едно излизат за пръв път на концерт. С енергията на първа песен. Невероятни професионалисти. Сигурно е обаче, че са свалили някой и друг килограм - няма съмнение, от емоцията и екшъна по сцената.

Докато О Джей се хвърляше от време на време в тълпата, Локо ни обясни, че е най-обикновен човек, упражняващ професията на татуиста. Гостите удариха повечето парчета от последния си засега албум начело с едноименната The "Common Man", без, разбира се, да пропускат и свои класики като "Lower East Side", "Tres Deliquentes" и "Return Of The Tres". Като цяло наблегнаха на идеята за обикновените работещи хора. Обясниха ни, че не идват единствено за пари тук, а и заради тръпката. Тръпка наистина имаше, тъй като Ел Уеро Локо обясняваше как най - трудно от всичко в живота му е факта, че е бял рапър... Толкова се изнерви Локо, че в един момент предупреди един пич, че ще го ритне в лицето, ако не спре да блъска с лакти едно от момичетата отпред. А тези пичове са от US.co, а не от ЮНЕСКО и не се шегуват. Виж, друго беше когато си харесаха една яхнала бара в суматохата "Мис Волком". Намериха време да се занасят дори и със собствения си диджей:

- Обикновено диджеят ни е много добър, но тази вечер е просто bitch! - с цел да го предизвикат да даде най-доброто скреч соло в почивката между полувремената. По същия начин насъскваха и останалите.

Никой в столичния клуб не остана седнал.

Може би взривната реакция у нас се получава всеки път, когато дойдат по-социални и брутални изпълнители, не само като артисти, но и като хора, изпълнители (както и затворниците от Оникс или оцелелите от Сайко Релм).

Колкото и пъти да се изявяват у нас, пак ще съм на първа линия!

Да избухна като текила в корема.Снимки - в секцията "Галерии".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички