Двойна доза сексапил от Алисия в клуб The Cotton


Двойна доза сексапил от Алисия в клуб The Cotton

5258

Октомври обещава бурни партита за всички гости и фенове на поп-фолка в столичния клуб The Cotton.

Ден след неудържимите ритми, заляли Студентски град с първото за сезона Балканско парти от МаК-ТЕАМ за новия сезон, Алисия се развихри с двойна доза сексапил.

Карамеленото момиче пя снощи пред стотици фенове, демонстрирайки предизвикателен имидж и неустоим чар. Поради огромния интерес певицата на "Ара Мюзик", която в момента е едно от най-актуалните  имена в жанра, ще гостува в същия клуб с втори мегаконцерт на 20 октомври. По време на изминалото й участие Алисия за пореден път доказа, че с пълно право носи титлата "модна икона" и винаги е наясно с последните тенденции. Русото изкушение се появи в ефектен черен тоалет, изработен по неин дизайн, а в същия стил бяха облечени и личните балерини на звездата, заедно с които Алисия показа завидна хореография, специално разработена за всяка нейна песен. Наред с хитовете "Двойно повече", "Ще ти дам", "Твоя тотално", "Твърде грубо" и "Имаме ли връзка?", Алисия отправи поздрав и към собствениците на заведението, чийто втори рожден ден предстои на 12 октомври.

Той ще бъде отбелязан с пищни партита в две последователни вечери (12 и 13 октомври), празнувайки със звездите на "Ара Мюзик".

Имиджа си на предпочитано място за забавление в нощна София, The Cotton ще затвърди и с концерт на Тони Стораро на 27 октомври.

Резервациите за изявата вече започнаха.

Управата на заведението ги приема всеки ден от понеделник до неделя на телефон 0888 127 388 или на официалния сайт на клуба - www.cottonclub.bg

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички