Валя заедно с Летисия Каста на премиерата на филма Островът


Валя заедно с Летисия Каста на премиерата на филма Островът

4630

Поп-фолк певицата Валя обяви, че е получила покана и ще присъства на българската премиера на филма "Островът", която ще се състои в Народния театър днес.

Запознатите знаят, че изпълнителката на "Пайнер" участва с малка роля в лентата, която бе заснета в края на миналата година. Валя получила ролята без предварителен кастинг, тъй като режисьорът Камен Калев сам забелязал артистичността на й от нейните видеоклипове.

"Приятно се изненадах, когато един ден ми позвъниха от екипа и ми отправиха предложение за участие. Ролята ми не е голяма, но аз съм на олимпийския принцип – важно е  участието", сподели изпълнителката в интервю за телевизия "Планета" малко след края на снимките.

"Благодарна съм на Камен Калев, че е забелязал моя образ и ме покани да участвам в лентата. Снимките протекоха в изключително приятна и вълнуваща атмосфера за мен", каза Валя.

Неотдавна от екипа на психотрилъра обявиха, че на премиерата ще присъства и френският топмодел и актриса Летисия Каста, която се изявява в главната роля, партнирайки на датския си колега Туре Линдхарт, нашумял с участието си във филма "Ангели и демони".

Освен Валя от родна страна в лентата се появяват още известни актьори и познати телевизионни лица. Певицата признава, че участието й в лентата е ново предизвикателство за нея и с нетърпение очаква завъртането на психотрилъра по кината.

След българската премиера "Островът" ще тръгне и по родните екрани.

Филмът е българско-шведска копродукция и бе представен за първи път на  "Петнайсетдевката на режисьорите" в Кан през май.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички