Прея Осасей отново на сцената в X Factor


Прея Осасей отново на сцената в X Factor

5461

Екзотичната Прея Осасей ще се качи на сцената в X Factor довечера, за да изпее специално подготвена песен и да покаже уникалната си харизма и талант.

Именно тя е участникът, когото зрителите избраха да видят още веднъж, след гласуване в официалната анкета на сайта www.xfactor.novatv.bg.

Атрактивната българка с нигерийски произход обича фънк, джаз и дръм-ен-бейс и, въпреки че участва в хип-хоп дует, никога не е взимала професионални уроци по пеене.

Журито беше в нов състав състав снощи. Както MySound.bg вече извести, Ицо Хазарта бе първата звезда, която зае съдийския стол на Васко Василев. По време на соул и ар-ен-би концерта фронтменът на Ъпсурт влезе в ролята на ментор на групата на момчетата. Хазарта успя да се сработи отлично както с поверените му Рафи, Богомил и Jeason Brad Lewis, така и с членовете на журито – Мария Илиева, Поли Генова и Мага. Рапърът прие сериозно задачата и даде компетентното си мнение относно изпълненията на финалистите, но типично в негов стил – поднесено с щипка хумор.

Изявата предостави на феновете на X Factor уникално светлинно шоу, оригинални хореографии и много емоция. Вечерта беше открита с общо изпълнение на Voice Оf Boys, Ангел и Моисей, Рафи, Богомил и Jeason Brad Lewis, които отправиха специален поздрав към нежната половина от публиката с "Only Girl" на Риана.

С акустичното изпълнение на "Apologize" на One Repiblic, Ангел и Моисей се представиха в нова, по-лирична светлина, залагайки единствено на китарата и на своя усет за импровизация и ритъм. Александра доказа, че не напразно я наричат "сестрата на Бионсе", след като изпя с невероятна енергия хита й "Why Don’t You Love Me". А пък Нора, за която йогата е също толкова важна, колкото музиката, убеди, че може да танцува с песента "Family Affair" на Мери Джей Блайдж. В отговор на общото изпълнение на момчетата, четирите дами – Маргарита, Стела, Нора и Сани Алекса, се превъплътиха в ар-ен-би диви, представяйки песента на Джеси Джей "Do It Like А Dude".

За петите елиминации в шоуто Стела и Ангел са приготвили самостоятелни изпълнения с китара. Зрителите трябва да подкрепят тях и останалите свои фаворити, ако искат да ги видят на финал.

Кой ще е петият отпаднал финалист и кой ще продължи напред в шоуто, ще стане ясно по "Нова телевизия" от 20.00 ч. довечера.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички