Funky Bites 9 със специален гост Funktool


Funky Bites 9 със специален гост Funktool

4408

Феновете на фънк, соул и джаз музиката във Варна вече си имат любим ден от месеца.

Това е последният му петък, когато клуб Vintage 33 в морската столица се превръща в сборен пункт за жадните за танци, хубава музика и качествен звук хора. Деветото издание на месечните музикални вечери Funky Bites e със специален гост - Funktool, колекционер на грамофонни плочи, диджей и музикален селектор от Бургас. Към виниловата му селекция от фънк, соул, джаз, диско, буги, латино и афро ритми ще се присъедини и домакинът на поредицата партита – Соулмейт (Soulmate).

Изявата им е от 22.30 ч. днес.

Вход - 5 лв.

Ивайло МинчевFunktool, е страстен колекционер на грамофонни плочи. Стиловите му предпочитания се простират в широки граници – от хип-хоп и даунтемпо, през брейкс, фънк, латин и афробийт, до диско и буги. Селекциите му са крайно интересни поради оригиналните съчетания на всички тези съставки в сетовете му. Това е диджей, чийто всеки сет е едно ново музикално пътешествие.

Добромир МързовSoulmate, е баща, колекционер на грамофонни плочи, радиоводещ, музикален селектор. През 1992 се влюбва във фънка и в джаза и оттогава не спира да изследва многообразието на тези стилове. Малко по-късно започва да колекционира любимата си музика на грамофонни плочи, които счита за най-съвършения музикален носител. Има особено отношение към 7-инчовия формат и в чантата му винаги могат да се намерят изкусителни винилови изненади. Автор е на блога за фънк и соул музика Funky Bites (http://funkybites.blogspot.com/).

Автор и водещ на няколко музикални предавания на вълните на Радио Варна от 2004. В момента се е посветил на шоуто "45 оборота в минута", което е в ефир от април 2009 и в което може да се чуе най-доброто от световната фънк, соул и джаз музика от 60-е години на миналия век до днес.

Vintage 33 е на булевард "Сливница" 33 – хотел "Черно море".

Funktool в mixcloud:

http://www.mixcloud.com/funktool/

Soulmate в mixcloud:

http://www.mixcloud.com/DJSoulmate/

Блогът Funky Bites:

http://funkybites.blogspot.com/

Vintage 33:

http://www.vintage33.com/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички