Неиздавани песни на Amy Winehouse в посмъртен албум през декември


Неиздавани песни на Amy Winehouse в посмъртен албум през декември

4936

Нов албум на покойната Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse) ще излезе на музикалния пазар чрез Island Records на 5 декември.

Първият посмъртен студиен диск на певицата се нарича "Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures", а целта на издаването му е набиране на средства за благотворителната организация, създадена от Мич Уайнхаус на името на покойната му дъщеря в подкрепа на хора със зависимости - не само във Великобритания, но и в чужбина.

Проектът съдържа 12 неизвестни досега изпълнения от двата албума на Ейми, алтернативни варианти на някои от парчетата, нейни кавърверсии на "Will You Still Love Me Tomorrow", "A Song For You" и "Our Day Will Come", но и две чисто нови песни. В продукцията ще бъде включен дуетът на вокалистката с Тони Бенет (Tony Bennet) - "Body And Soul", чиято презентация бе през септември. 

В по-голямата си част записите показвали недвусмислено, че Ейми е пияна, но това не попречило на брилянтните й вокални способности. 

Зад "Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures" (обложката на снимката) стоят продуцентите Mark Ronson и Salaam Remi, с които Уайнхаус работи приживе.

1.14 евро от продажбата на всяко копие е предназначена за фондация "Ейми Уайнхаус", информира Sun.

Както MySound.bg извести, 27-годишната вокалистка беше открита мъртва в дома си в Северен Лондон на 23 юли след дълга борба със зависимостта си от алкохола и наркотиците.

Нейният диск "Back To Black" се превърна след смъртта й в най-продавания албум на 21-и век, уточняват световните агенции.

Междувременно най-сетне бяха огласени данните от официалното медицинско заключение за причината за смъртта на гласовитата изпълнителка. То потвърждава информациите, че Ейми е изпаднала в безпаметен запой в последните дни от живота си. Резултатите са категорични: съдържанието на алкохол в кръвта й е било над пети по-високо, отколкото е позволеното за шофиране.

Детектив свидетелства, че край леглото на покойната били намерени три бутилки водка. Две големи, една малка.   

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички