Manhattan Transfer ще се срещнат с 10 свои почитатели в София


Manhattan Transfer ще се срещнат с 10 свои почитатели в София

4310

Манхатън Трансфър (Manhattan Transfer) ще се срещнат с десет от българските си почитатели след концерта си у нас.

Както MySound.bg вече извести, квартетът ще се изяви в рамките на фестивала "Мюзик Джем" (Music Jam) в зала 1 на НДК от 20.00 ч. тази събота, 5 ноември.

Емблематичната вокална джаз формация ще се срещне с родните фенове непосредствено след шоуто в специално обособено място, близо до гримьорните. Щастливците ще имат уникалната възможност да се докоснат до носителите на 10 награди "Грами" (Grammy), да вземат автографи и да се снимат с тях.

Групата пристига от Австрия в деня на концерта. Всеки от членовете на звездната формация ще бъде настанен в луксозен апартамент в петзвезден хотел в центъра на столицата.

Манхатън Трансфър са подготвили най-добрите и популярни мелодии, които да представят пред родната аудитория. В репертоара си за шоуто в София групата е включила някои от най-силните си хитове, класически джаз и соул стандарти, песни от цялата си кариера, сред които вечната "Boy From New Your City", нежната "Soul Food To Go" и кавъра на Уедър Рипорт (Weather Report) - "Birdland", уточняват организаторите на изявата - "София Мюзик Ентърпрайсис".

През четирите десетилетия на своята кариера Манхатън Трансфър докосват сърцата на фенове в цял свят с въздействащите си вокали.

Албумът им "Vocalese", който демонстрира блестящо успешно разработената техника на изпълнение, им донася 12 номинации за "Грами", от които печелят 3.

След концерта в София джаз формацията се отправя към Италия и Германия, където са следващите концерти от настоящото им турне.
 
Билети за концерта на все още могат да бъдат закупени на цени от 40 до 90 лева от касите на НДК и "Тикетпро - България" и неговите партньори.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички