Mega Drive в клуб Строежа


Mega Drive в клуб Строежа

6758

Столичният клуб "Строежа" ще домакинства на поредното интригуващо парти от 20.00 ч. днес. 

Много време мина от раждането на Stick Insect. Но буболечката отново се подава от хралупата. The Top Stoppers (на снимката) - като причина за пробуждането й, ще представят една игра, която отдавна не сме срещали. И както обикновено, имаме избор, но ще играем нашироко.

Ще превъртим през нивата, които всеки от тези щастливо намерили се индивидуалности сам е минал до днес. Ние сме ги засичали на някои от тях, но този път всички са отключени - дори и бонусите. Като независими играчи, те идват от различни посоки, но гледат в една. И точно затова ще ни покажат двойна, тройна игра.. и дори повече. Там обаче краят винаги е различен. Те не са по-наясно от вас как ще свърши всичко, но играят за разнообразие. Имената им са Wosh, Feel, Yoko, Piro. А като завършено цяло имат две проявления - Stick Insect и The Top Stoppers.

И "за да има игра" (както каза някой веднъж) "добър вечер" ще ви кажат и момчетата от Oги 23 (Ogi 23). Те ще сменят дискетата с тяхната любима - и нея я знаете. Една с много слънца и тревички навсякъде. Те тази я играят прекрасно, а май и ние я схванахме, та едва ли ще си почиваме.

DJ Даркстеп (DJ Darkstep), който няма нужда от представяне, ще им пази гърба и стриктно ще определя правилата, както само той умее.

В "Строежа" ще чуем много - от началото до вчера. Специално на тази дата, заради самата нея, ще ни гостува и още една небезизвестна персона. И това не е единственото. Съвсем нови и събирали прах дълго време парчета ще бъдат представени на веселбата довечера.

Колаборациите между групите са прекалено вероятни.

Mega Drive е любимата им конзола, но и не по-малко любима игра, уточняват организаторите.

Вход - 18+.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички