Юраецът John Lаwton специален гост на Х Factor


Юраецът John Lаwton специален гост на Х Factor

4579

Легендарният изпълнител на "July Morning" – Джон Лоутън (John Lаwton) (екс-Юрая Хийп (Uriah Heep), влиза в X Factor довечера.

Вокалистът ще помага на участниците в първата им задача - парчета на световни групи като Гънс ен Роузис, Куин, Стинг, Ролинг Стоунс (The Rolling Stones)…

Лоутън е силно привързан към България, той е почти нашенец - доказа го и с участието си в копродуцирания от "Нова телевизия" филм Love.net. В момента музикантът работи по още един проект – английска версия на двойния албум на Диана Експрес – "Площад Синева".Продуцентът доктор Милен Врабевски e автор на музиката, текстовете и аранжиментите, както и изпълнител на партии на роял и акустична китара, въпреки че не е професионалист. Записите ще се осъществят в студиото на китариста и композитор Максим Горанов в Плевен.

Менторът на групата на момчетата – Васко Василев, се връща отново в шоуто. След като миналата седмица отпадна ексцентричният Jeason Brad Lewis, в отбора на вихрения цигулар продължават любимците на публиката Рафи (на снимката с Лоутън) и Богомил. Виртуозът сяда отново на съдийския стол, за да оценява изпълненията на шестимата финалисти.

Осмият концерт крие още една изненада.

С наближаването на края задачите на финалистите стават още по-трудни. Освен песни на легендарни групи, тази седмица талантите ще демонстрират вокалните си умения  заедно с едни от най-известните български музикални звезди -  Свилен Ноев и Жоро от Остава, Галя (екс- КариZма), Дони, Любо Киров, Митко Кърнев (D2), Сантра.

Феновете на X Factor ще имат възможността за втори път да се срещнат със своите фаворити в столичния The Mall от 13. 00 ч. на 19 ноември.

Любимците на публиката не само ще раздават автографи, но и ще се изявят на различна сцена за първи път.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички