Vanessa Mae с концерт в София: магия и екзотика на струни


Vanessa Mae с концерт в София: магия и екзотика на струни

2495

Eдна от най-нежните цигулки в света - тази на Ванеса Мей (Vanessa Mae), ще прозвучи в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 3 декември, събота.

Концертът е част от мащабното й турне The Violin Magic Period 2009-2011. На шоуто в София публиката ще чуе най-големите хитове на виртуозната изпълнителка - класически творби, премесени с рок и джаз мотиви. На сцената талантливата Мей ще бъде съпровождана от личния си бенд, както и от български симфоничен оркестър и хор.

Шармантната дама ще изгрее в дрехи на български дизайнер. След няколко предложения от страна на организаторите Most Of Evil Music, тя се спря на рокля на дизайнерската къща KNAPP. Тоалетът ще бъде модерно-екстравагантен, с обшито с кристали бюстие и ефирна пола до коляното. Цветът на одеждата ще остане като изненада за деня на изявата.

Младите дизайнери и стилисти от екипа на KNAPP са изключително развълнувани и поласкани, че звезда от величината на Ванеса Мей е избрала именно тяхната марка за представлението си у нас. "Ще вложим цялата си фантазия и умения, за да направим уникален тоалет за тази толкова талантлива и специална дама! Сериозно обмисляме да предложим на Ванеса Мей да стане рекламно лице на най-новата ни колекция", споделя дизайнерът на проекта Антония Йорданова.  

Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лв. За най-горещите почитатели на звездата са пуснати ограничено количество ВИП-бройки в оркестрината, които струват 80 лв.

Пропуските могат да бъдат закупени от касите на Билетен център, НДК, както и ексклузивно в цялата мрежа Ticketstream, магазини M-Тel, Office 1 Superstore, "Техномаркет", "Вестникарска група България", "Мултирама", Orange Сenter, TBI Credit, "Дуенде Травъл", "На тъмно", "Лидия Турс" и онлайн чрез  www.ticketstream.bg

Ванеса Мей е едно от най–известните имена на съвременната класическа музика. Още от раждането си, животът й е предопределен да поеме пътя на музиката. Интересно съвпадение е, че талантливата Ванеса се ражда в една и съща дата с гениалния Николо Паганини – 27 октомври.

Тя е приета на първо място в престижното музикално училище Francis Holland School в Лондон през 1991, където попада в класа на небезизвестния български цигулар Васко Василев.

Ванеса е регистрирана в книгата за световните рекорди "Гинес" като най-млад солист в света, който професионално записва произведения на Чайковски и Бетовен. Едва 13-годишно, момичето вече има зад гърба си три албума, както и световно турне с Лондонския оркестър Моцарт Плейърс.

През 1995 излиза дискът "The Violin Player" - съчетание между класическа и поп музика. Именно той прави красивата изпълнителка световноизвестна и я превръща любимка на публиката.

Следват редица проекти, престижни награди и милиони почитатели по цял свят.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички