Истерия за билети за концерта на Тодор Колев


Истерия за билети за концерта на Тодор Колев

5127

Концертната вечер, посветена на Тодор Колев и изпълнените от него песни по време на дългата му и забележителната актьорска и музикална кариера, е  разпродадена до кочан, съобщиха организаторите от "Строежа", подчертавайки, че допълнителни билети няма да бъдат пускани нито в системата на "Тикетстрийм", нито на място.

Събитието, наречено "Как ще го стигнем!" е в популярния столичен клуб утре, 24 ноември.

Близо 20 популярни вокалисти и инструменталисти ще вземат участие в хепънинга, оформяйки над двучасов сет изцяло на живо. Самият актьор ще изпълни три песни, съпроводен от сборен бенд - "Фалшив герой", "Нашият сигнал" и "Песен за любимия град".

Програмата е разделена на две части. Първата, която включва малко над 10 песни, е поверена на събраната специално за случая формация от инструменталисти: Веселин ВеселиновЕко (бас), Ангел Дюлгеров (китара), Милен Кукошаров (пиано), Росен Ватев (барабани), Михаил Йосифов (тромпет) и Вили Стоянов (тромбон). Техни вокалисти в различни изпълнения  ще бъдат Ясен Зердев, Рут Колева, Сърмата Хари, Миленита и Димо Стоянов от P.I.F. Сред песните в тази част са "Жалба за младост", "Как ще ги стигнем?", "Самотният човек", "Автобиография", "Фалшив герой", "Песен за любимия град", "Нашият сигнал", "Жигули" и други.

Тази серия ще бъде предшествана от две акустични изпълнения на Иван Гатев – вокалист и китарист от групите Saltriver и Лок Маруху.

Другата част е поверена на Джанго Зе, или по-скоро собствената им алтернатива – Манго Зе. Те пристигат специално от Варна за да изпълнят "Черно море", "Камион ме блъсна", "100 кила ракия давам", "Шуменски влак".

Клубът ще отвори в 20.00 часа, а концертната програма започва в 22.00.

Ексклузивният проект се осъществява по инициатива на "Строежа", със съдействието на БГ Радио, и е част от серията от 12 поредни четвъртъка – кампания на Bushmills, Grolsch и софийското заведение.

Концерт- спектакълът "100 години Тодор Колев" също препълни с възторжена публика зала 1 на НДК през 2009.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички