Бургас подкрепя Рафи, той му пее


Бургас подкрепя Рафи, той му пее

4340

Екип на X-Factor пристига в Бургас днес, за да се срещне с феновете на Рафи в родния му град.

Самият Рафи идва с тях и ще пее на живо за тукашните си почитатели на специално изградена пред общината сцена. Събитието ще бъде заснето от камерите на "Нова телевизия", а части от него ще бъдат излъчени в някои от следващите предавания.   

Както MySound.bg вече съобщи, до финала остава малко и сега подкрепата на публиката за участниците е по-важна отвсякога. Нека всички бургазлии покажем, че подкрепяме нашия, бургаския финалист, сочен нееднократно като един от най-залужаващите да бъде победител, да се съберем в последния работен ден от седмицата, 25 ноември, в 11.30 часа на площада пред общината, за да види цяла България, че Бургас е единен и подкрепя своите хора, особено когато те дават всичко от себе си и с таланта си не само печелят лична слава, но и прославят града си, приканиха от общината.

Кметът Димитър Николов, Тони Димитрова, Петте сезона, Пламен Ставрев, Стефан Диомов, цялата Търговска гимназия, работещите в община Бургас и още редица известни и безизвестни, но все верни фенове на Рафи ще бъдат там.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички