Три часа рок с Докторс ГоГо бенд, Sub Zero Farm и Бг3


Три часа рок с Докторс ГоГо бенд, Sub Zero Farm и Бг3

5226

Три вихрени банди ще се представят на рок маратон в зала "Рок театър" на столичната зала "Фестивална" от 23.00 ч. довечера.

По повод обединяването на музикално-сценичните умения на легендарната чета на врачанските "доктори" (Докторс ГоГо бенд) (на снимката), раста миротворците от Бг3 и партизанския отряд на Жмея и компания фермери (Sub Zero Farm), обявяваме общонационална окупация на мястото. Носете си виртуалните мечове, битката обещава да е страховита!, приканват от управата на клуба.

Вход 6 лв.

Групите ще свирят във все още неуточнен ред цели три часа.

Както MySound.bg вече отбеляза, рок театърът е сдружение с идеална цел, подпомагащо творческото развитие на своите членове и на таланти в областта на изкуствата и особено на рока. Всеки, който се чувства ангажиран с каузата на свободолюбивия рокаджийски и артистичен дух, е добре дошъл.

Клубът провежда своите мероприятия в обособено помещение в партера на столичната зала "Фестивална" най-малко четири пъти седмично, предимно вечер. Темата на всяка изява е свързана с развитието на любими музиканти и артисти.

Членуването е доброволно, проявите се провеждат само за членове или изрично поканени гости. По време на събитията се полагат определени привилегии - напитки, храна и музикално озвучаване, в зависимост от заплатения индивидуален членски внос.

Той е с определен предварително годишен размер, но се заплаща в касата на сдружението на различни вноски според възможностите на всеки член, уточняват от организацията.

Още - на:

www.rocktheater-bg.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички