Александра, Богомил и Рафи са тримата финалисти в X Factor


Александра, Богомил и Рафи са тримата финалисти в X Factor

5299

Александра Апостолова, Богомил Бонев и Рафи Бохосян ще се състезават за първото място в X Factor, стана ясно след поредните елиминции снощи.

Ангел и Моисей от категорията на групите бяха десетият и последен състезател, напуснал сцената на музикалната надпревара седмица преди големия финал. Както MySound.bg информира, той ще се състои на 11 декември.

Ангел и Моисей бяха номинирани за трети път, а срещу тях се изправи Александра.

Дуетът първи се бори за оставане в шоуто с изпълнение на микс от песните на Джон Ленън "Stand By Me" и "Beautiful Girl" на Шон Кингстън. Момчетата изправиха на крака публиката и показаха увереност в собствените си възможности. След тях Сани се качи на сцената и разпали страстите с изпълнение на "Blame It On The Boogie" на Дъ Джаксънс.

Поли Генова определи последните участници от нейната група като "откритието на X Factor", призовавайки зрителите да ги подкрепят, защото "олицетворяват новата, свежа вълна на българската музикална сцена".

Менторът на категорията на Александра за участници над 26 години – Мага, заяви, че според него тя е "абсолютният победител". След вота на зрителите, с 41 на сто от гласовете Ачо и Мо, както ги наричат феновете им, напуснаха X Factor.

След Мария Илиева, Поли е вторият ментор, останал без участници в своята категория. Мага продължава с Александра, а Васко Василев – с Богомил и Рафи, които не са попадали на елиминации досега.

Група Акага се качи на сцената снощи, за да подкрепи финалистите. Краси Куртев и Ко. представиха двете си най-нови песни - "20 години" и "Тих вълшебен ден", изпяти в микс заедно с "Време за море".

Битката за победителя започна и поради големия зрителски интерес линиите за гласуване няма да бъдат затваряни до финала на 11 декември. Оспорваната надпревара се пренесе дори и в сайтове за залагания, единият от които е сред най-големите в Европа.

На 7 декември ще видим още веднъж фаворитите на публиката, когато те ще се изправят пред поредното музикално предизвикателство.

Победителят ще има шанса да запише песен с чуждестранни продуценти, композитори и аранжьори в студио извън България.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички