Тони Димитрова пожелава и на бургазлии: Добър вечер, добър ден


Тони Димитрова пожелава и на бургазлии: Добър вечер, добър ден

5479

След като представи новия си диск - "Добър вечер, добър ден", пред над 3 000 в зала 1 на НДК в София, Тони Димитрова ще пожелае същото и на бургазлии.

Концертът й е в зала "Бойчо Брънзов" от 19.00 ч. на 12 декември, научи MySound.bg.

"Много съм щастлива, защото този албум е резултат от четиригодишен труд, а песните в него са специално подбрани и одобрени от самата публика", довери певицата (на снимката вляво, с новия си имидж).

Руслан Карагьозов е композитор на част от записите, включително и на заглавната мелодия, с помощта на китариста (и композитор) Росен Сеновски.

"Не знам дали ще мога да изпея всички песни, които искам да посветя на Бургас, но и в този албум ще намерите една от тях, казва се "Есен в Бургас", сподели  Димитрова. Тя допълни още, че на сцената редом до нея ще бъдат само скъпи за нея хора като Росен Сеновски, Стефан Диомов, 5-е сезона, музиканти от група Те, Митко Щерев, Пламен Ставрев и Виктор Калев.

Зам.-кметът Йорданка Ананиева поздрави певицата за дългоочаквания от многобройните й фенове проект и обяви, че те ще имат възможността да видят и чуят любимата си изпълнителка и седмица по-рано - на Никулденския концерт на площад "Тройката" на 6 декември, когато заедно с кмета Димитър Николов, ще включат тържествено коледно-новогодишното осветление на града.

Руслан Карагьозов, който е и автор на песента, дала име на целия албум, споделя, че според него това е най-силният й диск след "Ах, морето".

Билетите за концерта вече са в продажба в касата на ДТ "Адриана Будевска", който се намира на площад "Атанас Сиреков". На музикалния пазар е вече и албумът "Добър вечер, добър ден".

Той съдържа 10 песни и 3 инструментала, поверени на утвърдени през годините автори.

Сред тях личат имената на Михаил Белчев, Александър Кипров, Митко Щерев, Гриша Трифонов, Стефан Диомов, Руслан Карагьозов, Пейо Пантелеев, Максим Горанов, Дони и Росен Сеновски.

Зала "Бойчо Брънзов" в ж.к. "Изгрев".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички