Рок Коледа: дубъл 2


Рок Коледа: дубъл 2

1373

Столичната община и Mr. Rock Music организират за втора поредна година уникален рок маратон само със звезди от българската сцена, част от които ще се изявят в съпровод на симфоничен оркестър.

Както MySound.bg първи анонсира, Рок Коледа се ще състои този път в столичната зала "Фестивална", от 19.00 ч. на 16 декември, петък.

Ще звучи над пет часа рок от най-висока класа, представен от Милена, Конкурент, Уикеда, Сигнал, D2, Черно фередже, Васко Кръпката, Екс-Атлас, Фънки и Амебата, Ърбън Грей, Фийлд (Fyeld) и други, чиито имена се пазят за приятна изненада. Шоуто (с томбола като бонус) ще даде зелена светлина и на нови (млади) таланти.

Софийската филхармония ще предприеме ход със своята струнно-лъкова секция.  Най-доброто от българската рок музика ще звучи в комбинация със 16 цигулки и контрабаси в традициите на световната практика. Примери: Металика, Лед Цепелин, Дийп Пърпъл, Стикс и Пинк Флойд (Pink Floyd).


Цялостната визия на събитието ще е - логично, в коледен дух. Декорацията и пиротехниката ще допълнят вълшебното чувство, което завладява всеки от нас при появата на Дядо Коледа, заричат се организаторите.

Червената мантия ще наметне най-актуалният политик сред рок гилдията в момента - кандидат-президентът Светльо Витков, фронт на The Legends.

Рок Коледа 2010 предизвика огромен интерес и се оказа едно от най-важните събития за българския рок в последните години.

Концертът бе излъчен пет пъти по БНТ и БНТ Свят в национален и международен ефир.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички