Within Temptation в Картини от една изложба


Within Temptation в Картини от една изложба

4528

Най-новата продукция на Уитин Темптейшън (Within Temptation) - "The Unforgiving" (2011), ще бъде представена в "Картини от една изложба" по програма "Хоризонт" на БНР довечера.

Предаването за концептуални албуми се излъчва всяка събота след новините в 21.00 ч.

През октомври 2008 музикантите от холандската група замислят необичаен проект за своя пети студиен диск, като съчетаят издаването на музикален албум, книга с комикси и три краткометражни игрални филма на една и съща тема. За целта привличат едни от най-изявените автори на комикси като писателя Steven O'Connell и художника Romano Molenaar.

Записите се осъществени с участието на оркестър, хор и солисти през лятото и есента на 2010.

Надарената с могъщество Mother Maiden събира изгубени души да създаде бойна единица, която да се бори със злото във всичките му форми. Всяка от тях има конкретна вина заради извършено в миналото прегрешение, но не защото са лоши по природа, а като резултат от неправилно решение. Mother Maiden им предлага възможност да поправят грешката си като им възлага мисии и задачи да преследват злото в покаяние за предишните си грехове, въвежда в темата водещият Сергей Шишов.

"Първоначално имахме идеята да направим музика към филм, но след като претърпяхме неуспех да намерим подходящ сценарий, решихме сами да организираме всичко. В този албум възприехме напълно различен подход в сравнение с досегашните ни проекти. Всяка песен бе създадена след като Стивън ни представяше своя текст", обяснява певицата Шарън ден Адел (Sharon Den Adel).

"По този начин основните персонажи от комиксите пряко влияеха на лиричните герои от нашите песни, а и доловихме също така, че под това внушение променихме звука на групата. Като че ли стана доста по-добър. Ние сме любители на комиксите още от детските си години, а с този албум открихме нови хоризонти пред себе си. Концептуалната форма на албума наложи да разнообразим също така отделните песни, а като цяло звукът от 80-е години има съществено присъствие тук", допълва вокалистката.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички