Понеделнишка пънк рок веселба


Понеделнишка пънк рок веселба

4687

Три интригуващи банди се свирят в столичния клуб "Суингин хол" (Swingin Hall) от 20.00 ч. днес.

Това са Middle Fingers High (Гърция) (на снимката), Рerfect Skies и Paper Wings (eкс-Teen Stars Only).

Вхоз - 6 лв.

Middle Fingers High е силно повлияна от скейт културата пънк банда от Атина. На първите си концерти свири всичко от сайкъбили и кънтри до пънк, но постепенно с годините изгражда настоящия си стил, но същевременно винаги се старае да е максимално разнообразна на концерти. Музикантите получават покана да подгряват двата лайва на Real McKenzies в Гърция през 2009. Имат честта да са единствената банда, свирила със Civet на Балканите, били са една от двете подгряващи групи за Streetlight Manifesto на единствения им концерт в Югоизточна Европа, споделиха обща сцена със Strength Approach, Boredom и други. На фона на стотиците групи в Гърция това не е никак малко признание. Тази пролет Middle Fingers High записаха албум, който те самите определят като "Всичко друго, но не и гръцко".

Perfect Skies е вече добре позната пънк рок банда (коренят се още в Catalyst, формация, известна близкото минало). Групарите дебютираха убедително и официално с цял албум наскоро.

Teen Stars Only вече са Paper Wings, но стилът им е същият шеговит поп пънк рок, а момчетата познаваме от куп други по-стари банди.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички