Survival &Other Stories на Jon Anderson в Картини от една изложба


Survival &Other Stories на Jon Anderson в Картини от една изложба

4077

Дискът "Survival & Other Stories" (2011) на Джон Андерсън (Jon Anderson) ше бъде представен в предаването за концетуални албуми "Картини от една изложба" по програма "Хоризонт" на БНР след новините в 21.00 ч. довечера.
 
"...Преди около четири години просто пуснах обява на моята уебстраница - "търсят се музиканти". Резултатът е пред вас. Композирането на песните от албума "Survival & Other Stories" ме извиси на няколко нива, аз работех с музиканти от цял свят чрез интернет, и това е един съвсем нов свят. Музиката е вид лечебна енергия, аз имах трудна 2008 година поради болест, и музиката, която съчинявах тогава, е тържество на живота на много нива…", признава Андерсън, цитиран от водещия Сергей Шишов.

Това е първият  самостоятелен проект на знаковия певец и композитор от 2008 година, белязана от острата дихателна недостатъчност, която го сполетява, а и други проблеми, свързани с вече бившата му група Йес (Yes).  

В редица свои предишни издания Андерсън ясно и отчетливо изразява своето отношение към съвременноста, но именно в този проект откровено, от сърце, и в най-дълбока степен искрено разкрива личните си убеждения.

Пред нас се възправя вярващ човек, със силна духовна нагласа и затова темите в албума са най-често на религиозна тематика и за духовността.    

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички