Искрен Пецов на другата страница


Искрен Пецов на другата страница

4712

Фронтменът на Латинопартизани - Искрен Пецов, е готов с първия солов диск, след участието си във формацията.

Проектът се нарича "Iскрен" 2012 и съдържа цели 16 песни - почти всички по музика и текст на самия изпълнител, аранжиментите са пак негови с помощта на Латинопартизани. Сред авторския екип са Кирил Маричков, Митко Щерев, Светослав Лобошки, Васил Николов, Радостина Колева, Александър Бръзицов, Матей Стоянов, Ники Кънчев, Димитър Керелезов, Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project), Cabal Co.

Албумът предлага и три дуета: "Вълшебен цвят" с Кристина Димитрова, "Само ти" с Цветелина и "Ша–ла-ла" с Биг Ша (Big Sha) (виж клипа ТУК).

Останалите хит сингли, включени в проекта, са "Напомня ми нещо", "Ескалатор", "Защо се върна", "Айрян–Балкан", "Ta Galaxie", "Мегамикс" 2011.

Искрен Пецов направи първия си солов пробив след Латинопартизани - "Ola Аmor", през 2004.


В репертоара му насетне още по-отчетливо се преплетоха рок, поп, фънк и реге, но все върху ектозичните латино ритми, заради които Пецов изгря на хоризонта на българската поп музика в края на 90-те и заради които е сред артистите,  канени на всевъзможни партита, купони и веселби да вдигат "трупове". Това, на което Искрен не изневери - въпреки многократно променените закони на модите в класациите през годините, е убеждението му, че музиката трябва да забавлява най-вече. Тоест, купонът - като мелодия и текстове, преди всичко.

В което може да се убедите, "прочитайки" неговата следваща "страница" – проекта "Iскрен" 2012 , в който обаче ще срещнете и много гости.

Защото без гости купонът просто е скучен, няма я веселбата.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички