Афтърпарти на Solar Summer Festival 2011


Афтърпарти на Solar Summer Festival 2011

4220

Управата на столичния клуб "Ялта" обяви своеобразно афтърпарти на Solar Summer Festival 2011.

Както MySound.bg огласи, събитието ще представи Марк Найт (Mark Knight) и D.Ramirez (на снимката) в зала "Арена Армеец" довечера.

Обещаният 12-часов маратон ще продължи с шестима от най-добрите български диджеи, които ще се изявят в "Ялта" на 31 декември.

В звездната комбинация на новогодишната нощ участие ще вземат Liubo Ursiny, Хуан Алварез (Juan Alvarez), Nick Nikolov, Valdy, Sono Di Vayo и Deep Laid. Допълнителна зала, много ефекти и специална декорация, вдъхновена от предстоящата година на Дракона, според китайски календар, ще посрещне гостите в заведението.

Билети за двете събития - в мрежите на eventim.bg и ticketstream.bg, както и на бара в клуба.

След суперуспешното тазгодишно издание на най-големия фестивал за електронна музика у нас – Solar Summer Festival, родните фенове могат да очакват поредното парти от световна величина със зимното издание на фестивала - Solar Christmas 2011.

За целта зала "Арена Армеец" ще е напълно преобразена с над 200 кв.м. видеостени, специална декорация и светлинно шоу. Музикалната селекция е поверена на иконата на съвременната хаус музика - Марк Найт, който пристига от Острова с една от звездите на успешния си лейбъл ToolRooms Records - D.Ramirez. По традиция зад пулта те ще са в компанията на българските си колеги Liubo Ursiny и Хуан Алварез. Специални гости на Solar Christmas ще са и два суперробота Kryomаn, които ще разгърнат на сцената могъщата си мутифункционалност – множество LED екрани, 100 MW лазери и специална пиротехническа система, обясняват организаторите.

Гостите на Solar Christmas да очакват много изненади, сред които огромна синя елха, направена от над 500 бутилки Tuborg и специален стайлинг корнер, където екипите на J&B ще преобразят всеки желаещ в актуалните цветове за вечерта-жълто и червено, в унисон с логото на уискито. Фотоекипите на J&B ще увековечат този паметен момент. На място ще бъдат тествани и музикалните способности на гостите в търсене на съавтори за българско клубно парче на проекта City Remix (www.cityremix.bg).

Централният вход на "Арена Армеец" ще бъде отворен в 23 часа.

Solar Christmas ще принесе магията на Коледа в "Ялта" с ексклузивно афтърпарти на Марк сутринта.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички