Justin Timberlake и Jessica Biel се сгодиха


Justin Timberlake и Jessica Biel се сгодиха

4326

Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake) и Джесика Бийл (Jessica Biel) вече са годеници.

Певецът, който се изявява като и актьор, предложил брак на бившата манекенка.

Това се е случило преди Коледа, докато двамата били насаме в планините в Джаксън, щата Уайоминг. "Джъстин знае колко голямо е увлечението на Джес към сноуборда, така че мястото бе идеално да я предразположи", коментират близки на изпълнителя пред американската преса.

Джъстин подарил и годежен пръстен на изгората си, с която уж се бяха разделили неотдавна след четири и половина години връзка. Сетне певецът бе спряган като сърдечна тръпка на Мила Кунис (Mila Kunis). Джесика е приела предложението, въпреки че наскоро заяви, че не бърза да се омъжва. След като се сгодили, двамата отпразнували решението си със семейството и приятелите си в дома на изпълнителя в Монтана.

"Никога не съм била сред жените, които си мечтаят за сватба с принца на мечтите. Обичах да казвам на майка ми, за да я дразня: "Никога няма да имам деца, ще съм безсрамно богата стара мома, която ще живее в къща с икономи и сладки кученца", довери Бийл през лятото.

Междувременно, бе потвърдена вестта, че именно Джъстин ще изиграе Елтън Джон (Elton John) в предстоящия му биографичен филм-мюзикъл Rocketman.

Животът на сър Джон ще бъде разказан с помощта на продуцента и съпруга на вокалиста Дейвид Фърниш (David Furnish) и писателя Lee Hall.

Елтън обаче разкри, че желанието му е главната роля да бъде поверена именно на Джъстин.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички