Светльо Витков представя Наръчник на кандидат-президента


Светльо Витков представя Наръчник на кандидат-президента

3218

Музикално-литературният фестивал Sunday Art Report се завръща за второ издание след миналогодишния си категоричен успех.

Кампанията, инициирана от столичния клуб "Строежа", отново ще разнообразява неделните вечери в следващите шест месеца. Този път събитието ще се провежда веднъж на две седмици, а сред заложеното в програмата пак намират място множество разностилни музикални изпълнения, представяния на книги, театри, прожекции на филми и хумор.

Първото издание е насрочено за следващата неделя - 15 януари. Ексклузивно за събитието на сцената се завръща Бичето, а също немалка изненада е и участието на Пистамашина (Pistamashina). И двете формации са сред най-ценните и същевременно дефицитни - що се отнася до клубния концертен афиш през последните няколко години.

Бичето кани да присъствате на най-големия музикален празник след Коледо. Той е подготвил много изненади и томбола, като не на последно място трябва да се отбележи, че е извадил и зимнина, за да почерпи публиката. На концерта под наслов "Акустична зимнина" ще прозвучи една чисто нова песен, както и вече утвърдените хитове на иконата от Краводер.

Бичето е изпълнител, чиято музика покори ъндърграунда в България, като го направи поп още преди десетилетие. Неговият хит "Номер 1" стана N 1 в сърцата на вече позастарелите му фенове. Което обаче е факт и през 2012. Това е първият му концерт, след този на Spirit Of Burgas от 2010, когато Бичето събра близо петнадесетхилядна публика. Неговите продуценти се надяват и този път слушателите да бъдат толкова изпотени.

Вечерта ще открият момчетата от ХАХАХА Импро театър (Ивайло Рогозинов, Петър Мелтев, Тони Карабашев, Златин Цветков и Леонид Йовчев), широкопопулярни с нестандартната си игра и взаимодействие с публиката. А Светльо Витков, в акомпанимент на акордеон и със специалното участие на Сърмата Хари, ще представи най-новата си книга "Наръчник на кандидат-президента".

Събитието започва от 19.00. Театърът е от 19.45. Пистамашина ще дадат начало на нестандартния си пърформънс в 21.00. Светльо Витков и Сърмата Хари се очакват на сцената в 22.15, а Бичето идва малко преди единадесет.

Билети - в мрежата на Ticketstream.bg - "Строежа", "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-тел", "Мултирама", "Ориндж", TBI Credit, бар "Петък". Предварителна цена - 8 лв., а на датата и на място - 10 лв. Броят им е ограничен до 300 и се препоръчва по-ранното закупуване, подчертаха организаторите.

Подробности около останалите участници в предстоящите издания ще бъдат оповестени скоро.

Още - на:

www.stroeja.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички