Положителната страна на носталгията според Петко Славов


Положителната страна на носталгията според Петко Славов

3828

Екипът на "Клуб Нюз" обещава да върне празничното настроение с поредното си издание утре.

Един от гостите на предаването е певецът Петко Славов, който ще представи положителната страна на носталгията, според заглавието на актуалния си хит - "Носталгия". (Виж клипа ТУК). 

След седмицата, изпълнена с именни дни, купони, срещи и раздели, парти маратонът продължава с любопитни светски новини от последните дни.

Поли Генова ще разведе зрителите из цяла България в търсене на най-талантливото дете, а Миро Джи ще ги накара да затанцуват в белия ритъм.

Какво означава френски шик по български и защо парижка дизайнерка избра София, за да представи последната си колекция? Директно от Ню Йорк зрителите ще се осведомят за последните тенденции в грима и докъде може да се стигне в експериментите с макиажа? Кои топ модели изгряха в календарите за новата година, ще стане ясно още предаването.

Зад кулисите на снимачната площадка ще надникнем кои журналисти заснеха фотосесия с боксови ръкавици и елегантни рокли? Какво прави у нас PR-та на Ивана Тръмп.

Знаменитата лейди Лиз Бруър лично ще даде на аудиторията съвети за изискани обноски.

"Клуб Нюз" се излъчва  по "Нова телевизия" всеки делничен ден в 11.25 ч., всяка неделя от 8.30 – 09.00 ч. и след Неделната киновечер.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички