Бойко Борисов и Росен Плевнелиев на хорото до Елица Тодорова


Бойко Борисов и Росен Плевнелиев на хорото до Елица Тодорова

5013

Влиятелни личности от областта на политиката, културата и спорта ще подкрепят Елица Тодорова в идеята ѝ България да кандидатства за Книгата на рекордите "Гинес".

Както MySound.bg вече огласи, изпълнителката възнамерява да поведе децата у нас за хоро, в което дя участват  50 000.Премиерът Бойко Борисов и президентът Росен Плевнелиев са обещали да се хванат на хорото във Варна. Мястото на изявата се уточнява все още, призна вокалистката/ перкусионистка в интервю за БНР наскоро.

Лили Иванова, Васил Найденов, Стефка Костадинова, Ивет Лалова, Армен Назарян, Йордан Йовчев, Александра Жекова, Благой Георгиев, Нешка Робева, Георги Иванов- Гонзо, Илиана Раева, Цвети Пиронкова, Тити ПапазовСвилен Нейков и Румяна Нейкова са сред първите, поздравили Елица за инициативата.

Членовете на различни състави от страната - хор Елица - Варна, Златна Тракия от Хасково, Варненски славей, Хоро Сливен, Козлодуй и Велико Търново бяха сред първите, които цяла нощ се регистрираха редом до чужденците от Южна Корея, Англия, Америка, Русия, Белгия и Гърция.

Хорото ще бъде интернационално. То ще се развихри с мотото "Единение на България с ритъм и любов за децата на България".

Проявата е получила и благословията на Българската православна църква.

Всеки, който желае участва, може да се регистрира до края на януари в сайта www.Horo2012.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички