Lenny Kravitz с видео към Push


Lenny Kravitz с видео към Push

3308

В новото видео към "Push" - втори сингъл от актуалния албум "Black And White America", Лени Кравиц (Lenny Kravitz) споделя ден от живота си, докато е на път.

Режисьор на клипа, вдъхновен от филма Precious, е Mathieu Bitton.

"В основата на парчето е преживяното от мен във филма", споделя музикантът, който играе медицинско лице. "Това е наистина красива и благородна песен. Тя обобщава желанието да се бориш с неправдите, да вземеш живота и личното си щастие в ръце и да продължиш напред", пояснява Лени.

Солото на електрическа китара в песента е дело на Крейг Рос (Craig Ross). Както в почти всички парчета от албума "Black Аnd White America", така и в "Push", Кравиц изпълнява по-голяма част от партиите на инструментите, но присъствието на Рос значително обогатява звученето на записа. "Работата ми с Крейг е нещо красиво. Страхотното в нашата съвместна работа е, че не се налага нищо да му обяснявам. Този човек е един от най-добрите китаристи въобще и заслужава да бъде ценен много по-високо", хвали го Лени.  Както MySound.bg огласи, предишното видео от същия албум е "Stand". 
 "Black Аnd White America" е на музикалния пазар у нас чрез "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички