Финалистите от X Factor в подкрепа на благотворителни каузи


Финалистите от X Factor в подкрепа на благотворителни каузи

3990

Месец след финала на Х Factor част от финалистите ще вземат участие в редица благотворителни концерти с различни каузи.

Рафи Бохосян ще подкрепи децата, останали без майки в резултат на лекарски грешки по време на раждане. Победителят в музикалното риалити ще пее в зала 1 на НДК от 18.00 ч. на 21 януари. Концертът под наслов "За повече щастливи майки" е организиран от сдружението "Живот за България" под патронажа на кмета на София – г-жа Йорданка Фандъкова.

Билети се продават на касите в НДК.

Подгласниците на РафиАлександра (на снимката) и Богомил заедно с Jeason Brad Lewis ще се изявят в театъра на Силистра от 18.30 часа на 23 януари. Поканата към тях е специално отправена от Дома за децата, лишени от родителска грижа в града и по инициатива на Националното сдружение на сираците в България и под патронажа г-н Стефан Господинов, народен представител на ГЕРБ за региона. Освен че ще се насладят на любимите си изпълнители, децата от дома са замислили и изненада за финалистите, а именно свое изпълнение.

"Винаги сме плътно зад идеята да се събират пари за каузи за подпомагане на хора в неравностойно положение или нужда от лечение. Били сме на много такива концерти и вярваме, че ако чрез музиката можем да бъдем полезни, всичко е възможно", споделят Ангел и Моисей, които ще се качат на сцената в пловдивдския бар "Занзибар" в 19.00 ч.на 3 февруари.

Събитието е с цел набиране на средства за малката Наталия Цветанова, която има шанс за пълно излекуване само ако родителите й съберат необходимата за лечението сума в специализирана болница в Израел.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички