DJ Диян Соло зад пулта на парти за Калин Вельов


DJ Диян Соло зад пулта на парти за Калин Вельов

4440

Поредното парти на подвижната станция Manicure Impress се състоя в столичния клуб Planet завчера.

Студът не попречи на почитателите на Калин Вельов да го уважат в късните часове и да се забавляват заедно с него на така нареченото Drum Edition шоу. Сред гостите бяха и Мишо Шамара (Big Sha), поп-фолк певецът Константин, Преслава от "Мюзик Айдъл" и други, а зад пулта се развихри DJ Диян Соло от Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project) (вдясно на снимката).

Като MySound.bg вече огласи, подвижната станция за парти маникюр Manicure Impress прави своя комплимент към любителите на купона всеки вторник. По повод гостуването на Калин Вельов, този път специалистките предлагаха мъжки маникюр. За съжаление мъжете не бяха много активни, но за сметка на тях дамите компенсираха липсата им на кураж и не спираха да се лакират. Калин Вельов реши да се възползва от услугата за мъжки маникюр.

Като почитател на грижата за ноктите, Мишо Шамара също седна на стола пред маникюристките.

На събитието бе поставено и началото на интересна томбола, която ще се разиграва на партитата с подвижната станция за маникюр. Всеки, закупил ваучер, участва в игра за голямата награда – уикенд за двама, която се тегли в края на месеца. Ваучерите са съответно - за 15 лв. (маникюр и лакиране на реална стойност 25 лв. + подарък бонусна карта за 10%) и за 35 лв. (маникюр и педикюр на реална стойност 47 лв. + подарък бонусна карта за 10%).

Мъжкият маникюр от няколко години е все по-популярен. Този тип услуга има дълга история и е била хит през 18-и век като приоритет на богатите. Но днес маникюрът е важна част от визията и най-вече от етикета. Хигиената и добре поддържаните мъжки нокти гарантират представителност, а това е причината мъжкият маникюр да е предпочитан от бизнесмени и артисти. Но популярността му нараства и извън тези среди.

Според изследване на Manicure Impress в България 30 % от клиентите в салоните са мъже.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички