SouthWick хедлайнъри във втората вечер на фестивала BrazzoBraZZie


SouthWick хедлайнъри във втората вечер на фестивала BrazzoBraZZie

4848

Богато, разнообразно и лудо ще е музикалното меню, на което ще се насладят гостите на първото издание на фестивала BraZZoBraZZie.

Както MySound.bg информира, събитието ще се състои в Sofia Live Club от днес до 12 февруари.

Кулминацията на втората вечер от брас феерията ще бъдат фънкарите SouthWick, които ще избухнат с авторски си композиции, впечатляващи импровизации и контактно шоу. Момчетата няма да пропуснат да отнесат присъстващите в розови небеса, благодарение на първия си сингъл Pink Skies, който можете да видите ТУК.

Брас секцията на формацията - Божидар Василев (тромбон) и Денис Попстоев (алт саксофон), ще се включи и в трите фестивални вечери: на 10 февруари момчетата излизат заедно с бигбенд Брас Асоциация, ще са част от Brazz VilliDJ на 12 февраури, а на 11 февруари (събота) от 23 ч. ще представят собствения си репертоар.
 
Съпортът за втората брас вечер е поверен на DJ Мартен (DJ Marten) (Funk Da Disko), който ще поддържа нивото на позитивните музикални преживявания със специален сет. С помощта на графити артистите Maze, Felon, Akes & Goat, BraZZoBraZZie ще напусне границите на Sofia Live Club и удобно ще се разположи в пространството пред него, където четиримата артисти в продължение на три вечери ще пресъздават музиката в своята Live Graffiti Action.

Междувременно, стана ясно с какъв репертоар ще се представят Калин Вельов и Тумбаито (Tumbaito), които също са в програмата на събитието - на 11 февруари. Присъстващите могат да очакват от тях авторски композиции и аранжименти на популярни латино песни от 60-е и 70-е години на миналия век. Сред тях са и версиите по нашите естрадни хитове "Ропотамо" и "Урок потанци ", които се радват на успех в радиоефира. До броени дни ще е завършено и видеото към "Урок по танци".  

Brazz ViliDJ ще демонстрират свободната любов между джаза, народната музика, фънка, регето, хип хопа и бигбендовото звучене на 12 февруари. Гостуващи вокалисти на този модерен вариант на градски духов оркестър ще бъдат певицата, пристрастена към соул музиката и фънка, Силвия Монева, и дълбокият глас на Перу в България - Алекс Линарес.

По време на феста Sofia Live Club ще е територия, свободна от тютюнев дим. За тези, които освен страстни любители на хубавата музика, са и заклети тютюнджии, пред клуба ще бъдат поставени удобни маси и отоплителни тела.

Организатори на първия фестивал, посветен на духовата музика, са екипите на Брас Асоциация и 24/7.

Начален час на концертите: 21 часа, вратите ще отварят в 20 часа.

Билети за BraZZoBraZZie на цена 15 лева за една вечер и 35 лева за целия фест могат да бъдат закупени в мрежите на Eventim (http://www.eventim.bg/), Ticketstream (http://ticketstream.bg) и Ticket Plus (http://ticketplus.bg/), както и на място в клуба в дните на фестивала.

Повече информация за SouthWick - на:

http://www.facebook.com/southwickband

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички