Phuture Shock с ново видео


Phuture Shock с ново видео

5405

Фючър Шок (Phuture Shock) ще представят новото си видео - към парчето "Sweet Lovin'", в Sofia Live Club от 23.00 ч. днес.

Както MySound.bg вече огласи, с тази песен Деси и Фичо участваха в конкурса на БНР "Златна пролет" през 2011 година. Тогава те спечелиха специалната награда - участие на фестивала Eurosonic в Грьонинген, Холандия, който се състоя през януари 2012. Американският китарист Майк де Лука свири с българите на холандска сцена, където прозвуча и "Sweet Lovin'"

Клипът е топъл, слънчев и пълен с любов (не само защото е заснет през лятото). Във видеото Фичо вози Деси на специално колело. Режисурата е на Мариета Печанска, оператор е Петър Бонин, който е заснел кадрите от скейтборд. Основният декор е Морската градина във Варна -  любимо място на Деси и Фичо.

Изборът за премиера и концерт в средата на февруари далеч не е случаен. Броени дни след празника на влюбените, Фючър Шок ще подарят на феновете си стилна любовна песен и слънчев клип.

На сцената на Sofia Live Club освен Деси и Фичо ще бъдат Атанас Попов – перкусии, Константин Атанасов – тромбон, Даката – барабани, Петко Дреников – китара. Специален техен гост ще бъде и диджей Рамзи Херкулес, известен още като Бирата. Той е съмишленик на групата още от самото начало.

Билети за концерта - чрез www.eventim.bg на цена от 8 лв., а в деня на събитието – в клуба, срещу 10 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички