Мастило тръгват на национално клубно турне


Мастило тръгват на национално клубно турне

4216

Мастило събраха приятели и колеги, за да представят новото си видео - "Непростимо", и селекцията с най-добрите си песни, наречена "В ръцете ти енай-добре".

Както MySound.bg извести, събитието се състоя в Sofia Live Club в петък. Виж клипа ТУК!
 Клубът се оказа тесен за всички, които първи искаха да видят клипа, режисиран от Васил Стефанов. За имиджа на Десо и Вики се погрижиха коафьорът Жоро Петков, Костадин Кръстев-Коко и Мария Станкович. Автори на музиката са Десо Данчев от групата и младият талант Рене Ранев. Текстът е дело на фронтдамата Виктория Терзийска.

Първите мениджъри на бандата - Александър Георгиев и Ники Ганев, откриха вечерта. Те разкаха как са открили и откупили Мастило символично за 100 долара. Малко по-късно към тях се присъедини и третият – Елен Герджиков, председател на столичните общинари в момента. Специален гост беше и колегата на Вики от "Гласът на България" - DJ Мартен (DJ Marten), който пуска в паузата между промоцията и концерта.

Сред присъстващите се откроиха Мага, Поли Генова, Наско от Б.Т.Р., Диана Алексиева, Нина Николина, Денис Ризов, Драго Симеонов, Дарин Ангелов, Кристина Димитрова, Маргарита Хранова, "Мис България" 2011 Ваня Пенева, Рене Ранев и много други. Специален гост на Вики беше Крис Григоров, с когото си партнираха в благотворителното шоу "Байландо" (Bailando) през есента на 2010.
 
На сцената се изявиха Мариана Попова и Любо Киров, които заедно с Вики представиха най-големите хитове на Мастило. В разгара на купона тя буквално издърпа Поли Генова при себе си. Двете красавици и бандата се впуснаха във  впечатляваща импровизация на "В ръцете ти е най-добре", песента, на която е кръстен и албумът.
 
Коко Динев бе получил специална покана, но бизнесменът не се появи. За сметка на това друг виден плейбой – Христо Сираков, уважи събитието.

С промоцията Мастило дадоха старт на националното си клубно турне, което ще обиколи най-големите градове в страната.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички