Expectations изковаха дебюта


Expectations изковаха дебюта

4136

След четири дни в Next Dog Studio (Румъния) заедно с Мариус Костаче (MariusCostache) (работил с Mediocracy, Coins As Portraits, I Stared Into The Forest и т.н.), родната банда Expectations обяви, че е готова с дебютния си албум. Както MySound.bg вече огласи, във формацията са членове на Start Today, Throat Fisting и Everybody Hates This.

Той ще бъде представен официално с концерт на 25 март у нас, а организаторите от For The Kids Booking обещават същата вечер изява и на "две от най-актуалните чуждестранни банди и една още приятна изненада от българската сцена". Подробности за концерта ще бъдат огласени скоро.

Междувременно, Expectations ще подгреят публиката за A Wilhelm Scream в Сърбия на 2 март. Нашите момчета гласят и първото си турне на Балканите, което ще се състои в края на април.

Първият клип на Expectations е "Vultures", също дело на Костаче. Още - на:http://www.youtube.com/watch?v=FGd4W1Ba-Zc&feature=plcp&context=C3c17afaUDOEgsToPDskL9EXOoXCJRGMYKKbhzaT9p&fb_source=messagehttp://vimeo.com/37367514www.facebook.com/onlywhenshared

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички