Mental Architects съпорт на God Is An Astronaut


Mental Architects съпорт на God Is An Astronaut

3862

Родната банда Mental Architects ще подгрее преди първата изява на God Is An Astronaut у нас.

Както MySound.bg извести, ирландците свирят в столичния клуб Mixtape 5 днес, който отваря врати в 19.00 часа за феновете.

Половин час по-късно на сцената ще излязат българските рокаджии (на снимката), които ще представят и песни от все още неиздадения си нов албум "Celebrations" като част от специално аудио-визуално шоу. Сетът на нашите момчета ще продължи около 45 минути.

Гостите общават да пренесат присъстващите в една друга реалност, състояща се от космически прах и огромни междузвездни разстояния.

Всички лица под 18 навършени години ще трябва да бъдат съпровождани от пълнолетен придружител. За целта охраната на клуба е подготвила декларации за придружаващите ги пълнолетни, които ще могат да бъдат попълнени на входа. Всички без изключение трябва да притежават документ за самоличност (лична карта), както и билет за концерта.

По настояване на мениджмънта на групата, внасянето на фотоапарати (професионални, непрофесионални, "сапунерки" и други) и камери няма да бъде допускано (не важи за мобилни телефони). Заведението не разполага със специално отделение за съхранение на подобни устройства, затова умоляваме феновете да не ги носят със себе си, подчертават организаторите от Shadowland Music.

Изключение правят единствено акредитираните представители на медиите, отразяващи събитието.

Билетите - 25 лв. Касата на Eventim ще бъде отворена от 17 часа и в преддверието на клуба.

Mixtape 5 e на булевард "България 1", подлез "Галерия".

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички