Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Мъжки гласове подаряват емоция на дамите през Женския месец


Мъжки гласове подаряват емоция на дамите през Женския месец

1304

След като отпразнувахме подобаващо 8 март с Мариана Попова и Дани Милев бенд, сега е ред да подарим малко емоция на дамите с концерти на любими техни изпълнители, казаха от Sofia Live Club и приканиха на събития с   любопитна програма до края на т.н. Женски месец, представена от господа.

Това са Орлин Павлов, певецът и перкусионист Калин Вельов, новата четворка, в която участват Славчо Николов, Венко Поромански, Дони и Коцето-Калки, Любо Киров, диджеите Мартен (Marten) и Илко с новия си проект в компанията на Любо - вокал, Жоро Янев - китара и Росен Ватев, както и легендарните Б.Т.Р.

Орлин Павлов с характерния си тембър и кадифен глас, заедно с триото на маестро Живко Петров - J.P.3 (Живко Петров - пиано, Димитър Семов - ударни, Веселин Веселинов - Еко - бас) ще завладеят сцената така, че всеки гост да се почувства специален и незаменим. Изявата им е от 23.00 ч. днес. Хитовете на Орлин "Мечтаеш ли", "Chicago", "What's Your Sign" и песните на предишната му група Каффе - "Вместо мен", "Не е ли любов", "Alone", както парчета на Ерик Бенет, Риана, Майкъл Джаксън, Марвин Гей, Стиви Уондър и Джордж Майкъл (George Michael) са само малка част от репертоара за довечера. Специално за дамите ще прозвучи и пиесата "James Bond".
      
На 20 март четирима от титаните на музикалната сцена у нас се събират в нов, обещаващ проект, който ке кани да разчупи музикалното зацикляне и представи вечните хитове на Битълс (The Beatles). Китаристът на Б.Т.Р. Славчо Николов, Венко Поромански - бивш член на група Те, Дони и Коцето-Калки ще отведат присъстващите в света на легендите. Сетът ще е акустичен, загърбвайки оригинала, дори с коренно променени аранжименти. Славчо ще е не само китарист, но и ще пее. Венко ще свири на барабани, Дони е вокал, бас китара и пиано, а Коцето-Калки ще комбинира пеенето и китарата с флейта.

Калин Вельов (на снимката) ще влезе в ново амплоа за своя Pop'N' Rock проект. Перкусионистът ще представи на 22 март песните от авторския си дебют "2 лица" и кавъри на Lionel Richie, Lenny Kravitz, Стинг (Sting) и други световни имена. На сцената заедно с музиканта ще излязат и добре познатите Милен Кукошаров – пиано, Ангел Дюлгеров – китара, Емил Михайлов – бас и Стефан Кожухаров – барабани.

На 23 март Любо, маестро Живко Петров, Калин Вельов и Ангел Дюлгеров обещават сет с електронно звучене, подготвен специално за тази изява. Идеите, които музикантите са подготвили, далеч ще надминат и най-смелите фантазии, убеждават организаторите. Самостоятелните проекти на Любо "Отново вярвам", "Забранена любов" и много други ще бъдат изпълнени в нови аранжименти. Акцент в програмата е съвместното парче на Любо и маестро Петров "Life Is Beautiful".

Грууви ритми: диско и фънк, са неизменна част от партитата на диджеите Ilko и Marten, които разгорещяват страстите в клуба всеки месец. Този март - на 24-то число. Обединени в търсене на общото в музиката преди и сега, момчетата ще заложат на ню фънк и диско в духа на 70-те и 80-те. Стари винили и ново звучене ще представят взаимното вдъхновение на диджеите, повлияно от Джеймс Браун, Стиви Уондър (Stevie Wonder), Джордж Клинтън, Айзък Хейс, Рой Айерс и много други. Този път специален гост ще бъдат Любо – вокал, ЖороЯнев – китара и Росен Ватев – барабани, плюс техните приятели.

След запомнящото се шоу на Б.Т.Р. през януари, бандата отново ще удари в клуба по молба на своите фенове. Рощаджиите ще зарадват публиката с акустична част и много от хитовете си като "Цвете от Луната", "Елмаз и стъкло", "Море от любов", "Спасение" и други. Освен тях музикантите ще изпълнят и някои от новите парчета, които ще се появят в новия им албум съвсем скоро.

Вход за всички концерти - 10 лева, на място.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички