Mirain представя дебютния си албум "Clear" с артистична премиера в Sofia Live Club
"Музика в портрети" с фолклорния оркестър на БНР и солисти Магдалена Карамитева, Димитър Карамитев и Димитър Гугов
Омара "Бомбино" Моктар с два камерни концерта в София на 22 и 23 май: туарегски рок-ен-рол
Woomb преди Whispering Sons в столичния клуб "Строежа"
Sevi обявиха Genesis Tour 2024
Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring

Имитатор на Лили Иванова и Тони Стораро в България търси талант


Имитатор на Лили Иванова и Тони Стораро в България търси талант

6640

Едни от най-талантливите и най-весели участници в шоуто "България търси талант" по bTV подготвят истински екшън в петия епизод на шоуто, който ще бъде излъчен от 21.00 ч. днес.

В това издание най-изненадани ще са членовете на журито, които нямат и най-малка представа какви сюрпризи ги очакват и колко от тях дори ще ги накарат на изпитат притеснение.

Първата голяма изненада е Васил Иванов от Благоевград, който ще направи интерактивна композиция с журито или казано по-ясно – ще твори на място. Единственото, което тримата членове на комисията трябва да направят, е да зададат тема, по която кандидатът да изгради своята пиеса. Резултатите ще изненадат и журито, и публиката. Самата Хилда Казасян споделя, че именно Васко успява да изпълни думата "талант" със смисъл. Според Маги, който става на крака след края на номера, показаното от 29-годишния мъж може спокойно да се опише като "уникално".

Следват сюпризи от варненската хип-хоп формация Rio Crew и от 23-годишния кръгъл сирак и самоук певец от Ямбол Илия Маринов (на снимката), който съчетава в общо музикално изпълнение Лили Иванова и Тони Стораро.

Един от любимците от първия сезон на "България търси талант" Павлин Томов, познат като "човека с маска", отново участва в предаването, но този път не е сам. Уникалният танц–постановка изправя на крака цялата зала. В разговор между членовете на журито след предаването Любен Дилов–син разкрива, че в първия сезон Павлин е загубил участие на финала само с един глас. И този глас е бил ... неговият, защото по време на полуфинала Павлин е изпратил есемес в подкрепа на друг участник - Рая Апостолова.

В шоуто ще се изяви и 30-годишен хамалин, дубльор на Жан Клод Ван Дам. Той е бил "заместител" на звездата, но не в някоя бойна сцена, а в момент, в който на белгиеца е трябвало да му бъде отрязана ... косата. Как точно участникът в много световни продукции ще представи номерата на Жан Клод, как Маги ще "дублира" неговото събличане на сцената, как кандидат-талантът се закача с Хилда и дали наистина джаз певицата ще се омъжи до края на втория сезон на шоуто, ще стане ясно от поредното издание на шоуто днес.

Всички номера, поставени на сцената на "България търси талант", можете да видите на talаnt.btv.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички